Dít is koningin Máxima haar geheim voor een jonge & stralende huid

Op haar 50-jarige leeftijd zijn de rimpels bij de koningin nog ver te zoeken..

Fris en fruitig, zo komt koningin Máxima normaliter bij een werkbezoek aangereden.

Op haar 50-jarige leeftijd zijn de rimpels bij de koningin nog ver te zoeken en dit heeft ze volgens visagiste Michelle Stern te danken aan één specifiek beautyproduct. Zo schijnt Máxima een groot fan te zijn van een biologische gel die ook bekend is bij Michelle Obama en Kim Kardashian.

Volgens de New Yorkse make-upartiest Michelle Stern heeft onze koningin haar jonge huid te danken aan een biologische botoxgel, gemaakt van champagneblad. Het organische product waar Máx al jaren bij zweert, belooft zelfs rimpels te verminderen binnen één uur. Oh my! En weet je wat het fijne is? Ook wij kunnen er bijlopen als de koningin met zo’n jonge en stralende huid, want het product is gewoon te koop voor de normale burger. De botoxgel is van het merk Biotulin, zo’n 50 euro (koopje!) en te koop via dit linkje. “Biotuline is een combinatie van actieve ingrediënten waarvan de directe effecten systematisch de gelaatstrekken ontspannen. Kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, fronsrimpel en neuslippenplooi zijn zichtbaar gladgemaakt.” Hallo, botox-effect!

De koningin schijnt niet de enige royal te zijn die het product met liefde gebruikt, ook schijnt de hertogin van Cambridge, Kate, gek te zijn op de gel. Uit een interview met Carl Ray, de make-upartiest van Michelle Obama, blijkt dat Kate Middleton Michelle een heads-up over het product gaf. Het proberen waard?

Bron: Glamour, Vogue | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws