Zó ziet de man van Angela Groothuizen eruit

Angela en Rob doen er niet geheimzinnig over dat ze een open relatie hebben.

Zangeres, presentatrice, actrice, zangcoach… Wat doet Angela Groothuizen niet? De Dolly Dots-zangeres staat al jarenlang in de spotlights en geeft ons op Instagram geregeld een kijkje in haar leven. Er is echter één iemand die ze vaak op de achtergrond houdt, en dat is haar partner Rob Mooij.

Open relatie

Angela en Rob zijn al meer dan dertig jaar samen en hebben samen twee dochters, Lola en Nona Tijger. Het geheim achter hun lange relatie? Dat ze een open relatie hebben, vertelde de zangeres twee jaar geleden aan de Volkskrant. “Het is nooit een geheim geweest.”

In 2019 was er een 'speciaal iemand' in Rob zijn leven, naast Angela en hun dochters. “Dat vind ik prima, want ik heb óver. Ik heb zoveel geluk en liefde en alles wat ik wil, ik heb zat. Snap je? En ik ga hem, mijn aller-allerliefste, in dat ene leven dat hij heeft, niet voor de voeten lopen. Met niéts”, vertelde Angela destijds. Ze heeft alles over voor 'm. “Dan komt hij terug van haar, en hoe hij me dan knuffelt, dan zié ik gewoon hoe gelukkig hij is. En dat geluk gun ik hem. Ik gun het haar zelfs.”

Hoewel het dus klinkt alsof een open relatie hét geheim is voor een lange relatie, betekent het niet dat het altijd makkelijk is om elkaar zo vrij te laten. “Is onze relatie daardoor makkelijker? Nou, nee. Het is niet altijd makkelijk. Maar het is óók niet echt heel moeilijk. Die man is een vrije ziel. Een fantastische, lieve, trouwe, vrije ziel. En die moet je niet willen beknotten, klaar.”

Uit elkaar

Inmiddels laten Angela en Rob elkaar zo vrij, dat ze niet meer samenwonen. Vorige zomer verhuisde de Dolly Dots-zangeres binnen Amsterdam, terwijl haar partner veel tijd in Vinkeveen doorbrengt. “We zijn nog wel liefdespartners, maar het heeft een andere vorm”, vertelde zij afgelopen zomer in Rooijakkers over de vloer. “We wonen niet meer bij elkaar. Dat was meer zijn keuze dan mijn keuze, maar het bevalt me zeer.”

“Hij is zichzelf opnieuw aan het ontdekken en dat vind ik heel knap”, aldus Angela. “Misschien gaan we wel uit elkaar (…) Je weet niet hoe het leven loopt, maar het gaat in ieder geval al dertig jaar goed.” Wat er ook gebeurt, de zangeres houdt onvoorwaardelijk van 'haar' Rob.

Foto’s

Een blik op Angela's Instagram leert ons in ieder geval dat het nog goed gaat tussen de twee. Begin juni postte ze nog een intiem familiekiekje met Rob erbij op. Dat is overigens wel een van de weinige recente foto's van hem, want voor meer beeldmateriaal moesten wij behoorlijk ver de archieven induiken. Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje, zodat je niet zelf op Instagram hoeft te scrollen.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws