Dit is dé smoothie voor een jeugdige huid waar Jennifer Aniston bij zweert

Jennifer deelt het recept van haar favoriete smoothie.

Jennifer Aniston is al jaren een geliefde celeb en met haar 52 jaar ziet ze er nog altijd fabulous uit. Die jeugdige look behoudt ze echter niet vanzelf. De Amerikaanse heeft namelijk een aantal trucjes om voor eeuwig jong te blijven en één daarvan is het drinken van een smoothie. De Friends-actrice deelt haar geheime recept.

Thanks, mom!

Jennifer vertelt dat ze haar healthy lifestyle heeft te danken aan haar moeder. Door haar weet de Hollywood-ster hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. “Ik ben me altijd bewust geweest van mijn gezondheid en van wat ik in mijn lichaam stop”, legt Jen uit aan Well+Good. “Niet alleen om er goed uit te zien en in mijn jeans te passen, maar ook omdat het cruciaal kan zijn voor een langere levensduur en voor de sterkte van mijn botten, spieren en gewrichten.”

Chocoladesmoothie

Daarom neemt Jennifer elke ochtend een gezonde chocoladesmoothie met collageen. Uhmm.. gezonde chocola, kan dat? Volgens de actrice wel! “Ik ben een zoetekauw, maar alleen wanneer iets echt gezond is. Deze smoothie was echt de uitvinding van mijn leven – hij is perfect en geweldig”, aldus Jennifer.

Haar ochtenddrankje is gemaakt van collageenpoeder, proteïnepoeder, chocolade-amandelmelk, kaneel, macabessen, cacao, matchapoeder, en spinazie – een mix die niet alleen goed is voor je lichaam en hersenen, maar dus ook voor de huid.

Collageen

Waarom de smoothie zo goed is om om aging te voorkomen? De natuurlijke collageenproductie van je lichaam vertraagt naarmate je ouder wordt, wat fijne lijntjes en rimpels veroorzaakt. Dermatologen bevestigen dat regelmatig nippen aan rechtstreekse collageen en collageen-stimulerende ingrediënten kan helpen om de huid glad en helder te houden. Deze smoothie bevat beiden. Ideaal dus!

Bron: Well and Good | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws