‘Prinses Diana wilde ook naar Californië verhuizen’

Diana had vlak voor haar dood het plan om te verhuizen.

Prinses Diana zou deze week 60 jaar zijn geworden. De prinses overleed helaas op veel te jonge leeftijd en heeft veel van haar toekomstplannen niet kunnen waarmaken. Een van die plannen was dat ze in de maanden voor haar dood van plan was om te verhuizen naar Californië. Dat vertellen haar butler en stemcoach.

Amerika

Voordat Diana overleed was ze aan het daten met zakenman Dodi Fayed, die net een huis had gekocht in het zonovergoten Malibu. Haar butler vertelt dat ze niet kon wachten om met hem in de Verenigde Staten te gaan wonen. “Ze zei: 'Dit is ons nieuwe leven. Zal het niet geweldig zijn? Denk aan de levensstijl, de jongens – niemand oordeelt hier in Amerika, je hebt niet het klassensysteem, je hebt niet de gevestigde orde'”, aldus butler Paul Burrell.

Plannen

“Het huis zou in Malibu komen… Ik heb de plannen gezien. We zaten op de vloer, waar alle plattegronden van het nieuwe huis over verspreid lagen”, gaat Paul verder. Diana's voormalige stemcoach, Stewart Pierce, kan de uitspraken van Paul Burrell bevestigen. “Ze had het over het kopen van een huis in Malibu en doelde daarmee ook op het meenemen van William en Harry. Ze zei: 'Dat zou echt geweldig zijn voor de jongens. Ze hebben daar genoeg vrijheid en kunnen zelfs surfen, rolschaatsen en frisbeeën'”, aldus Stewart tegenover US Weekly.

Diana mag haar droom dan helaas niet hebben kunnen verwezenlijken, haar zoon Harry doet dit wel. Hij verhuisde vorig jaar met Meghan en zoontje Archie naar Montecito, dat op een uur rijden van Malibu ligt. En dat terwijl het eigenlijk het plan was om naar Canada te vertrekken. Krijgen Archie en kleine Lili nu de opvoeding die prinses Diana voor haar zoons voor ogen had?

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws