Prinses Charlene deelt eerste foto’s na ziektebed

De prinses van Monaco heeft haar kinderen al wekenlang niet meer gezien.

Prinses Charlene is al maandenlang weg uit Monaco en moet vanwege medische omstandigheden langer dan gepland in Zuid-Afrika blijven. Ondanks alle geruchten over haar slechte huwelijk is er zeker een tikje heimwee te bespeuren.

Nieuwe foto’s

Charlene vertrok in januari naar thuisland Zuid-Afrika voor een liefdadigheidsmissie, maar is nooit meer op het vliegtuig terug naar Monaco gestapt. Kortgeleden kreeg de prinses te kampen met een ernstige oor-, neus- en keelinfectie en op medisch advies zou ze niet mogen reizen. Ze miste daardoor haar tinnen huwelijksjubileum en heeft haar kinderen, tweeling Jacques en Gabriella, al weken niet gezien.

Inmiddels is de voormalig zwemkampioen weer op de been, zo laat Hare Doorluchtige Hoogheid zien op Instagram. Maar toch hebben de nieuwste foto's die Charlene deelt een droevig tintje.

Videobellen

De prinses laat zien dat ze zich weer volledig op het liefdadigheidswerk heeft gestort. Charlene kruipt achter de naaimachine om dekentjes te maken voor de dierenopvang next door terwijl ze videobelt met haar kroost. Liefdevol stuurt ze kushandjes naar 'Jacqui' en 'Bella', maar uit de laatste foto in de reeks spreekt heimwee en groot gemis.

Sommige mensen zetten vraagtekens bij de verklaring dat prinses Charlene vanwege haar gezondheid niet op het vliegtuig kan stappen en vermoeden dat er iets goed mis in haar huwelijk met prins Albert. Zelf drukt de vorstin van Monaco al deze geruchten de kop in. “Het is een moeilijke tijd voor me. Ik mis mijn man en mijn kinderen enorm”, vertelde ze vorige week in een interview met het Zuid-Afrikaanse Channel24. “Albert is mijn rots in de branding en zonder zijn liefde en steun zou ik me niet door deze pijnlijke tijd heen hebben geslagen.”

Bron: Hello | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws