Casual chic: prinses Anne ruilt mantel om voor spijkerjas

Eén week, twee heel verschillende looks.

De stijl van prinses Anne is minder makkelijk in een hokje te plaatsen dan die van sommige andere royals, en juist daarom is het zo leuk om te kijken wat de prinses in één week van haar garderobe laat zien.

Paarden & champagne

Vorige week trok de princess royal de aandacht met een knap staaltje borduurkunst aan haar lijf. Anne bezocht het Moët and Chandon July Festival – een paardenfestijn waarbij de champagne rijkelijk vloeit – in een rode mantel, een verige fascinator en een zonnebril waarmee ze ook al tijdens Royal Ascot 2021 een futuristisch tintje aan haar verder classy look gaf.

Beeld: Brunopress

In spijkerjas

Maar het leven van een royal is niet alléén maar hoedjes, champagne en paardenraces. Een paar dagen later stond er weer een werkbezoek aan een botenbouwer op de planning. Prinses Anne verraste door haar mantel om te ruilen voor een denim blazer en komt daarmee alsnog très chique voor de dag.

Langzaam maar zeker introduceert de dochter van de Queen de spijkerjas in de kledingkast van de royals. Vorige zomer droeg Anne al een ander (meer casual) exemplaar:

Fietsbrillen, regenlaarzen, indrukwekkende uniformen, tiara's: Anne deinst nergens voor terug, houdt zich als 't moet aan de dresscode maar bepaalt vooral haar eigen stijlregels. En ook dát geeft haar koninklijke allure.

Bron: Hello! | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws