Prinses Beatrice showt vol trots haar groeiende babybump

De prinses en haar man Edo verwachten in het najaar hun eerste kindje samen.

Prinses Beatrice stal vorige maand in een polkadot-jurk op Wimbledon de show met haar groeiende babybump. Afgelopen weekend deed de zwangere royal dit nog eens dunnetjes over.

Eerste kindje

Beatrice en haar man Edoardo Mapelli Mozzi verwachten in het najaar hun eerste kindje samen. Sinds ze dit voorjaar bekendmaakte in verwachting te zijn, wordt Beatrice niet veel in public gespot. Voor een goede vriendin maakte ze afgelopen weekend een uitzondering. Ze woonde een women's empowerment evenement bij dat georganiseerd werd door LaPorsche Thomas. De prinses was hier niet alleen om haar vriendin te steunen, maar was ook aanwezig als onderdeel van haar rol als vicepresident van Partnerships & Strategy bij Afiniti.

Babybump

Op Twitter deelt LaPorsche een gezellige foto van Beatrices bezoekje aan het evenement. “Zij in haar officiële princessness en ik in mijn queendom!”, schrijft ze bij het kiekje. Daarnaast heeft Beatrice een leuke nickname, verklapt LaPorsche. “Jullie kennen haar misschien als prinses Beatrice van York van de Britse koninklijke familie. Maar voor mij staat ze bekend als 'Girl Bea'.”

Dat de royal beauty al behoorlijk ver in de zwangerschap is, is wel te zien aan haar groeiende babybuik. Net als op Wimbledon heeft Beatrice zich in een polkadot-jurk gehuld, dit keer met stippen van een kleiner formaat. Looking good, Girl Bea!

Babynamen raden

De baby, het eerste kindje van prinses Beatrice samen met echtgenoot Edo, wordt komend najaar geboren. Volgens de bookmakers zal het twaalfde achterkleinkind van Queen Elizabeth Philip, Marco of Oliver worden genoemd als het een jongetje is, terwijl bij de meisjesnamen wordt ingezet op Sarah, Anna en Victoria.

Bron: Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws