Dit lieve verjaardagsverzoek van Meghan Markle gaat viral

Zo simpel, maar zo belangrijk.

Meghan Markle mag morgen veertig kaarsjes uitblazen. Of de hertogin een extravagant cadeau van echtgenoot prins Harry en kids Archie en Lilibet voor deze mijlpaal zal krijgen, is nog maar de vraag. Het zou maar eens iets heel simpels kunnen zijn, als we het verjaardagsverzoek van Meghan mogen geloven.

Blog

Door de turbulente tijd die prins Harry en Meghan achter de rug hebben, zou je bijna vergeten dat de hertogin ook voor haar koninklijke titels al populair en geliefd was. Meghan had niet alleen een glansrijke acteercarrière, ze klom ook geregeld in de pen voor haar lifestyle-blog The Tig. Toen Harry en Megan in 2017 hun verloving bekendmaakten, besloot de Amerikaanse haar pen en haar blog naast zich neer te leggen. Gelukkig is het internet het internet en zijn veel van Meghans herkenbare artikelen nog steeds te lezen.

Lief verzoek

Eén artikel in het bijzonder gaat momenteel compleet viral. Het gaat om een blogpost uit augustus 2014, toen Meghan haar 33ste verjaardag vierde. “Ik ben vandaag 33 jaar oud. En ik ben gelukkig”, begon ze haar verhaal. “En ik zeg dat zo gewoontjes, omdat, nou… het kost tijd.”

“Dus voor mijn verjaardag zou ik dit als cadeau willen: ik wil dat je aardig voor jezelf bent. Ik wil dat je jezelf uitdaagt”, gaat de hertogin verder. “Ik wil dat je ophoudt met roddelen, dat je eten probeert waar je bang voor bent, dat je zomaar een koffie voor iemand koopt, dat je iemand vertelt dat je van diegene houdt… en dat vervolgens ook tegen jezelf zegt. Ik wil dat je je geluk vindt. Dat deed ik. En het voelde nog nooit zo goed.” Wat een geweldig idee!

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws