Britse royals zetten jarige Meghan Markle in het zonnetje

De hertogin van Sussex mag vandaag 40 kaarsjes uitblazen.

Meghan Markle mag vandaag veertig kaarsjes uitblazen en dat is ook de Britse koninklijke familie niet ontgaan. Op Twitter feliciteren niet alleen William en Kate, maar ook de Queen herself de hertogin van Sussex met haar verjaardag.

Queen

Veertig jaar is een behoorlijke mijlpaal en dat laten de royals niet zomaar aan zich voorbijgaan. Hoewel Meghan samen met haar gezin inmiddels al een tijdje verkast is naar het buitenland, wenst de Britse koninklijke familie haar toch nog een fijne verjaardag toe. Het officiële Twitter-account van the Royal Family plaatst drie prachtige foto's van Meghan. De eerste stamt uit juni 2018, toen Meghan voor het eerst samen met de Queen een evenement bijwoonde. Op de tweede zien we Meghan samen met echtgenoot prins Harry en hun zoontje Archie tijdens hun reis door Afrika in september 2019. Tot slot zien we het stel tijdens de Endeavour Awards in 2020, een van hun laatste officiële royal duties. “Wij wensen de hertogin van Sussex en heel fijne verjaardag vandaag”, schrijft de koninklijke familie bij de foto's.

40ste verjaardag

Ook de hertog en hertogin van Cambridge, beter bekend als prins William en prinses Kate, laten Meghans veertigste niet zomaar aan zich voorbijgaan. Zij kozen een stralende foto van de Amerikaanse hertogin uit, waarop zij een bloemenkrans draagt. De foto is genomen in 2018, toen zij en Harry aan hun toer door Australië en Nieuw-Zeeland begonnen. “Wij wensen de hertogin van Sussex een heel fijne 40ste verjaardag”, schrijven Will en Kate bij het kiekje.

Bron: Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws