Dierendag! Willem-Alexander en Máxima stellen hun nieuwe gezinslid voor

Om de leegte in Paleis Huis ten Bosch een beetje op te vullen, hebben de koning en koningin een 'nieuw gezinslid' in huis gehaald.

Het werd toch een beetje leeg en stil in Paleis Huis ten Bosch, zonder prinses Alexia en prinses Amalia. Om de leegte een beetje op te vullen hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima een 'nieuw gezinslid' in huis gehaald: Mambo.

Geen betere dag om je nieuwe huisdier aan de wereld te introduceren dan 4 oktober. Koning Willem-Alexander deelt op Instagram een lieve foto van Mambo, de nieuwe trouwe viervoeter van de Oranjes. “Vandaag is het Dierendag! Maak kennis met Mambo, het nieuwste lid van het Koninklijk gezin!”

Mambo is zeker niet de eerste hond van het gezin, er wandelt al jaren een huisdier door de gangen van het paleis. En nu prinses Alexia in Wales is en prinses Amalia haar tussenjaar viert (Maar waar? Dat weten we niet) is er natuurlijk meer dan genoeg ruimte voor nog een nieuwe rakker. Gezellig voor prinses Ariane, geen lege-nest-syndroom voor Máxima – we snappen de royals helemaal. Mag 'ie vandaag ook alsjeblieft mee op werkbezoek?

Bron: Koninklijk Huis | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws