Victoria Beckham roept vragen op met nieuwe verschijning: ‘Wat is er met je gezicht gebeurd?’

Posh Spice krijgt bakken beauty-kritiek over zich heen.

Hoge bomen vangen veel wind, daar kan Victoria Beckham over meepraten. Posh Spice kreeg deze week een flinke vlaag kritiek over zich heen.

Onbeweeglijk

Eerder deze week was Victoria te gast in Good Morning America. En dat ze er op bewegend beeld net een tikkie anders uitzag dan op de foto's, bleef bij veel twitteraars niet onopgemerkt. Kijkers gingen op social media behoorlijk los over de lippen van Vic. “Ze beweegt alleen maar haar oogleden en lippen wanneer ze spreekt, het leidt af en is zo onnatuurlijk. The botox game werkt misschien wel voor de foto's, maar niet voor het echte leven.”

Victoria bij Good Morning America. Beeld: BrunoPress

Maar ook over de lippen – die dus nog wél bewegen – zijn veel kijkers niet te spreken. “Zonde wat er met haar lippen is gebeurd.” “Ze is wel echt over the top gegaan met de lipfillers.” Ja Vic, de kijkers zijn hard. En het blijft niet alleen bij haar al dan niet gepolijste gezicht.

Winnie de Poeh

Ook de colourblocking outfit van Posh Spice viel niet bij iedereen in de smaak. De vergelijkingen met Winnie de Poeh en 'ketchup met mosterd' waren er al snel. Op Instagram slaat Victoria terug…

Beeld: BrunoPress

Het was in ieder geval niet Winnie die haar stijlinspiratie gaf. In haar Instagram Stories plaatste Victoria een foto van zichzelf in de veelbesproken outfit naast een kiekje van Ronald McDonald, de clown van McDonald's, met daarbij als tekstwolkje: “Die b*tch heeft mijn look gejat.” Heerlijk, die zelfspot!

Bron: RTL Boulevard, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws