Throwback: zo zag Kate Middleton eruit als kind

We herkennen haar meteen!

Al meer dan zestien jaar is Kate Middleton volop in beeld. Eerst als de vriendin van prins William, later als Catherine, de hertogin van Cambridge. Maar de jaren voordat ze in de royal spotlights kwam te staan? Daar weten we het fijne niet van. Al is de Duchess de beroerdste niet en deelt ze af en toe zelf een kiekje uit de oude doos.

Rondom de royal wedding in 2011 gaf de familie Middleton een paar foto's vrij van Kate als kind (bekijk er hier een via Hello!), maar ook de hertogin van Cambridge zelf duikt af en toe de familiealbums in. Vorig jaar deelde ze bijvoorbeeld op Moederdag én Vaderdag een foto van haar jongere zelf op Instagram. Op het Moederdag-kiekje met mum Carole Middleton is Kate nog maar een baby, maar op de Vaderdag-foto samen met dad Michael Middleton, herkennen we de Koninklijke Hoogheid al helemaal.

Hier gaat het om foto nummer drie (al zijn de andere plaatjes ook de moeite waard):

En hier om foto nummer twee! Lief hoor, die kleine Kate. Zie je er prins George, prinses Charlotte of prins Louis ook een beetje in terug?

“Ik heb een erg gelukkige jeugd gehad”, blikte Kate vorig jaar terug in een podcast. “Ik heb veel plezier gehad en het geluk gehad dat ik uit een talentvolle familie kom. Mijn ouders zijn enorm toegewijd. Ik waardeer nu echt wat ze allemaal voor ons hebben opgeofferd.”

Lees ook:

Oh? In dit land heeft Kate Middleton ook gewoond

Hoe Kate Middletons stijl veranderde in de aanloop naar de verloving

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws