Lief! Máxima onthult persoonlijk cadeautje van Noorse kroonprinses Mette-Marit

Máxima blijkt een lief aandenken aan het staatsbezoek over te houden.

Dat Máxima bij haar mede-royals ontzettend geliefd is, wisten we natuurlijk al. Zo deed Charlene eerder een boekje open over hoe supportive onze koningin is. Het lijkt er nu op dat Máx ook de Noorse kroonprinses Mette-Marit aan haar immer-groeiende lijst met besties kan toevoegen.

Love Mette

Mette-Marit en haar familie is net als onze eigen queen een ontzettend geliefde royal bij andere koninklijke families. Zo deelde het Noorse koningshuis eerder dit jaar een gezellig kiekje van de Noorse kroonprinses met haar gezin op bezoek bij de Zweedse royals. Casual, persoonlijk en puur natuur – heel anders dan de stijve omgangsvormen die we tussen royals gewend zijn!

En nu lijkt het erop dat ook Máxima een bijzonder persoonlijk aandenken van Mette-Marit heeft mogen ontvangen. Bij het bezoek van onze king en queen aan een Noorse scheepswerf, prijkte er rond Máxima's hals namelijk een bijzonder sieraad, merkte royaltykenner Rick Evers op: een gouden collier met een hanger waarin de woorden “love, Mette” gegraveerd lijken te staan. Cute!

Best Friends Forever?

Wij vragen ons nu af of Mette-Marit eenzelfde ketting heeft met de woorden 'love, Máx' erin gegraveerd. De twee royals leken het in elk geval erg goed met elkaar te kunnen vinden tijdens het bezoek aan de scheepswerf. Niet alleen droegen de twee ladies matchende outfits in navy-blauw met streepjes, maar ze hebben ook flink met elkaar gelachen.

Beeld: BrunoPress

Wij vragen ons nu alleen nog af: what's next? Een groepschat met de Oranjes en het Norske Kongehuset? Gevlochten vriendschapsarmbandjes? Of staan onze Willem-Alexander en Máxima volgende zomer ook in hun outdoor-kloffie op de Instagram-pagina van de Noorse royals?

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws