Koningin Margrethe: nooit te oud om te shinen!

Diamanten, parels en tiara's: Margrethe is een glamourous sprookjeskoningin tijdens het staatsbezoek aan Duitsland.

Koningin Máxima was niet de enige die deze week in vol ornaat schitterde tijdens een staatsbezoek. Ook de Denen brengen een bezoekje aan het buitenland en hebben volop parels, diamanten en avondjaponnen ingepakt.

Nooit genoeg parels!

Samen met zoonlief Frederik is de koningin van Denemarken in Duitsland, waar ze een vleugje royal glamour langs komen brengen. Onze favoriete look van koningin Margrethe deze week was die tijdens het bezoek aan Schloss Bellevue, meteen het chicste afspraakje op de agenda. Margrethe verscheen in het lang, behangen met parels, parels, parels! (Klik op de pijltjes om alle foto's te bekijken, ze worden steeds scherper, gelukkig…)

Later in de week was het nog een keer tiara time, tijdens een bezoek aan het Duits Historisch Museum in Berlijn.

Kroonprinses Mary was niet mee naar Duitsland, maar Frederik en Margrethe bewijzen dat ze het er met zijn tweetjes prima van af weten te brengen. Allebei altijd goedlachs, elegant, tot in de puntjes verzorgd, serieus wanneer het moet en lekker glamourous zodra het kan. Volgend jaar zit koningin Margrethe vijftig jaar op de troon en we hopen natuurlijk dat dat groots gevierd wordt met een grote tiara party voor heel koninklijk Europa.

Beeld: BrunoPress, Instagram Det Danske Kongehus

Laatste nieuws