Kerstcadeau: prinses Charlotte treedt in de voetsporen van Kate

Een van haar vele hobby's geeft de Duchess aan Charlotte mee!

Lees ook

Het wordt met de paplepel ingegoten! Prinses Charlotte kan een echte mini me van moeder Kate Middleton worden met het cadeautje dat ze dit jaar onder de kerstboom vond.

Kates tijdverdrijf

Ze is van alle markten thuis, die Kate. Vorige week ontdekte de wereld dat de hertogin van Cambridge een aardig stukje kan spelen op de piano, maar naast deze muzikale hobby wijdt ze zich in haar vrije tijd ook aan honing maken, tennislessen, taarten bakken en fotografie. Dat laatste talent hoopt ze in ieder geval door te geven aan haar dochter prinses Charlotte.

Kerstcadeaus

Als we de paleisbron van US Weekly mogen geloven, tenminste. Deze insider weet namelijk precies hoe de Cambridge’jes hun kerst doorbrachten en wat er voor elk van de royal kinderen onder de kerstboom lag. “Hoewel Kate en William de kinderen niet te veel proberen te verwennen, laten ze die regel even varen op Kerstmis”, aldus de bron. Prins George en prins Louis schijnen allebei van het buitenleven te houden en kregen een kampeerset (inclusief tent, zaklamp en walkie-talkies) en een klimrek. Prinses Charlotte kreeg de camera die naar verluidt hoog op haar wensenlijstje stond – zodat ze in de voetsporen van haar beroemde moeder ook de mooiste kiekjes kan maken. Of hebben we te maken met de volgende royal influencer en vlogger?

Op het menu

De insider meent ook precies te weten wat er op het kerstmenu stond in Anmer Hall, het buitenhuis van Kate en William. Als we het zo horen komt er nauwelijks paleispersoneel aan te pas. “Kate bereidde zelf een traditioneel feestmenu voor de lunch – gevulde kalkoen, worstenbroodjes, ham, ovengebakken aardappels en garneringen.” En als dochter van een feestartikelengigant legde de Duchess ook de laatste hand aan de kerstdecoratie. “Ze gebruikte haar eigen creatieve vaardigheden om de tafel te versieren met kaarsen, dennentaken en dennenappels.”

“De kinderen hielpen Kate met het bakken van een chocoladerol en appeltaart als dessert, maar het hoogtepunt was het maken van een koekhuisje, versierd met hun favoriete snoepjes.” Mogen wij volgend jaar ook aan schuiven, Your Royal Highnesses?

Cadeautje voor Catherine

Klinkt als een drukke kerst voor Kate (volgens de bron was er ook nog tijd voor een videobelletje met de Queen), maar de hertogin werd zelf ook in de watten gelegd. “Na een druk jaar wilde William deze kerst extra bijzonder maken voor Kate en hij verraste haar met een prachtige armband.” Kan prinses Charlotte dáár misschien een foto voor ons van maken?

Bron: US Weekly, Cosmopolitan UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook