Kristen Stewart knipoogt naar haar prinses Diana-rol op de rode loper

Koninklijk tweed met een rockster-randje.

Lees ook

Actrice Kristen Stewart hult zich nog een keer in tweed en Chanel. Een kenmerkende look zoals ze die droeg in haar met ’n Oscar genomineerde rol als prinses Diana, maar dan met een edgy randje.

Kristen in Cannes

Op de rode loper van het Cannes Film Festival hebben we al heel wat glamorous outfits voorbij zien komen, van Julia Roberts met een giga-diamant tot een klassiek Chanelletje van Monaco’s Charlotte Casiraghi en een fonkelende verschijning van prinses Diana’s nichtjes, Lady Eliza en Lady Amelia Spencer.

En over Spencer gesproken… Ook Kristen Stewart is deze week in Cannes te vinden. De actrice sleepte een Oscar-nominatie in de wacht met haar hoofdrol in de film Spencer en lijkt nog altijd geïnspireerd door de Diana-outfits die ze daarbij droeg.

Tweed & Chanel

Ze koos voor tweed, de koninklijke stof bij uitstek, en Chanel, het modehuis dat voor veel van haar filmoutfits verantwoordelijk was. Dat de échte prinses Diana weigerde om Chanel te dragen, zagen ze daarbij even door de vingers.

Kristen Stewart bij het Cannes Film Festival, 24 mei 2022. Beeld: BrunoPress

Kristen Stewart gaf haar tweed pak een behoorlijk edgy twist door haar jasje met maar één knoop vast te zetten (ach, het is ook warm in Zuid-Frankrijk) en met haar fabulous platformhakken. Met haar gekleurde zonnebrilglazen maakt de actrice er al helemaal een jaren ’70 glam rock look van. Nee, een regelrechte Diana-kopie is het niet te noemen, maar een knipoog naar Kristens grote rol zien we er zeker in.

Bron: Harper’s Bazaar | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook