Bizar: dit hebben alle exen van Leonardo DiCaprio met elkaar gemeen

Met 25 jaar is het klaar, lijkt Leo's devies.

Lees ook

Heel eventjes was Leonardo DiCaprio vrijgezel, maar nu lijkt er weer een jonge liefde in zijn leven te zijn: niemand minder dan topmodel Gigi Hadid. Voor het eerst iemand van boven Leo’s ‘leeftijdsgrens’… 

Maria Beregova

Camila Morrone, de 25-jarige ex van Leonardo DiCaprio, had nét haar biezen gepakt en er was alweer een jong model in het leven van de Titanic-acteur. Leo zou het afgelopen zomer gezellig hebben gehad met Maria Beregova, een 22-jarige Oekraïens model, met wie hij gespot werd in Saint-Tropez.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Beregova✨ (@maria.beregova)

Dat de acteur voor een model aan zijn zijde kiest, is niets nieuws. Het grootste deel van zijn exen – Gisele Bündchen, Kelly Rohrback, Nina Agdal, Toni Garrin, om er maar een paar te noemen – werkt als model. Maar dat is zeker niet het enige wat de dames gemeen hebben.

Met 25 jaar is het klaar

Leeftijd schijnt nogal een dingetje te zijn voor Leonardo. Hoewel de acteur inmiddels zelf 47 jaar op de teller heeft staan, heeft hij nooit een relatie gehad met iemand ouder dan 25 jaar. Zo was hij bijna vijf jaar lang samen met het Israëlische model Bar Refaeli, maar vlak voordat ze 26 jaar oud werd, ging het uit. Hetzelfde gebeurde met exen Kelly Rohrback en Nina Agdal. Camila Morrone, Leo’s meest recente ex, was net 25 jaar toen hun relatie van vier jaar vorige maand tot een einde kwam. My heart will go on, totdat je 25 bent?

Maar daar is Gigi

Toch lijkt Leo’s leeftijdsgrens nu te zijn doorbroken. Op paparazzikiekjes die deze week tijdens New York Fashion Week werden gemaakt, lijkt Leonardo een innig moment met supermodel Gigi Hadid te beleven. Weer een model, dat klopt, maar wél eentje van 27 jaar. Volgens Amerikaanse media zijn de twee supersterren momenteel aan het daten, maar is er nog geen sprake van een relatie.

Bron: Elle.Fr, Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook