Wow! Dit is de ex van prinses Kate waar prins William het meest jaloers op was

Toen bleek dat Henry mogelijk iets had met Kate, destijds de ex van prins William, begonnen de twee jongens elkaar als 'rivalen' te zien.

Lees ook

Prins William en prinses Kate zijn een van de meest besproken koppels ter wereld. Zo wordt hun gelukkige gezinsleven vaak onder de loep gelegd, en worden de herkenbare, dagelijkse gewoonten in het paleis vaak besproken. Toch bleek dit sprookjeshuwelijk niet altijd zo prachtig. Het leek er namelijk even op dat William en Kate geen happy ending zouden krijgen, althans: niet met elkaar. Het stel besloot namelijk in 2007 om hun langdurige relatie stop te zetten. En naar verluidt had William het er nogal moeilijk mee dat zijn ex al snel met een ander werd gezien.

Breuk

In het verlovingsinterview van het stel vertelde prins Wiliam over de – korte – breuk met prinses Kate in 2007. “We waren allebei erg jong. We zaten op dezelfde universiteit, we probeerden onszelf te ontdekken”, liet de prins weten. Hoewel de twee toen erg happily in love leken, was er geen sprake van een huwelijksaanzoek. Op een gegeven moment kwam er zelfs naar buiten dat de soulmates elkaar helemaal niet meer zagen. Wacht, wat?! William vertelde ook hier kort over in hun verlovingsinterview: “We moesten elkaar ruimte geven en uiteindelijk was dat alleen maar beter.”

Toch liet prinses Kate het er niet bij liggen en werd ze tijdens de breuk – die gelukkig van korte duur bleek – meerdere malen gezien aan de zijde van ene Henry Ropner. Deze vermeende romance zou er toentertijd niet lekker in zijn gegaan bij William, waardoor hij het hier erg moeilijk mee zou hebben gehad.

Geen onbekende

Wat er nog erger inhakte bij de prins, was dat Henry Ropner geen onbekende voor William was. Ze gingen namelijk samen naar Eton College. Toen het uiteindelijk bleek dat Henry mogelijk iets had met Kate, destijds de ex van prins William, begonnen de twee jongens elkaar als ‘rivalen’ te zien. Want ja, ook als kroonprins kun je te maken hebben met geduchte concurrentie. En Henry was niet zomaar concurrentie. Henry was lang, knap, zeer vermogend, en had bovendien niet constant paparazzi voor de deur liggen.

Ben jij benieuwd hoe Henry Ropner, de beruchte ex van prinses Kate, er vandaag de dag uitziet? Klik dan snel door naar de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook