Uitnodiging voor debutantenbal in Parijs voor déze Noorse royal

We kunnen niet wachten tot het prestigieuze evenement!

De 17-jarige beauty influencer Leah Isadora Behn, dochter van de Noorse prinses Märtha Louise, is hard aan de weg aan het timmeren. Een maand geleden kwam het nieuws dat ze te zien zou zijn in een realityserie over Noorse ‘powervrouwen’ en nu blijkt dat ze volgende maand haar societydebuut gaat maken op het Bal des Débutantes in Parijs.

Bekend

Ondanks dat de Noorse koning de prinsessentitel van Leahs moeder dreigt te strippen, blijft de familie nog in de spotlight. Leah wil juist nog meer de bekendheid in en kiest daardoor voor een modellencarrière. Ook maakt ze vlogs van haar leven en is ze actief beauty influencer op Instagram. En zoals een jonge, bekende debutantes betaamt, werd het tijd om deel te nemen aan het fameuze Bal des Débutantes.

Modefeest

Op het Franse debutantenbal worden jonge vrouwen van tussen de 16 en 22 jaar oud geïntroduceerd in de society. De voorwaarde om uitgenodigd te worden is vooral dat je beroemde ouders hebt, of het nu oude Europese adel is, een politicus, een celebrity of een succesvol business (wo)man. En dat alles in natuurlijk de meest prachtige japons, want het is naast een societyavond ook een heus modefeest. Een huwelijkskandidaat vinden? Dat hoeft niet meer.

Parijs

De kleindochter van koning Harald deelde een aantal maanden terug al eens een vlog waarin ze samen met moeder Märtha Louise Parijs bezocht voor een ‘meeting waar ze niet echt over mocht praten’. Nu weten we dat ze daar was om de details van het bal te bespreken. Samen met twintig andere jongedames zal ze debuteren tijdens het bal in het ultra-chique Shangri-La-hotel in Parijs.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leah🤍 (@leahhhbeauty)

Giambattista Valli

Een Spaanse krant interviewde Leah in de salon van modeontwerper Giambattista Valli, van wie ze mogelijk een jurk zal dragen tijdens het prestigieuze debutantenbal. Ook is nog niet bekend welke debutanten nog meer aanwezig zullen zijn. We gaan het allemaal zien op 26 november, we zijn enorm benieuwd!

Bron: All Things Amalia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws