Prinses Charlene trakteert volgers op lieve Halloweenfoto van tweeling

Zo hebben we de tweeling nooit eerder gezien!

We konden gisteren allemaal genieten van de griezelige Halloweenoutfits van onze BN’ers, maar ze zijn niet de enigen die uitpakken met kostuums! Ook de tweeling prins Jacques en prinses Gabriella ruilden hun royal outfits in voor een griezelige Halloweenlook. En trotse mama prinses Charlene deelt er een tĂ© lieve foto van op Instagram.

Happy Halloween

“Happy Halloween 🎃”, schrijft prinses Charlene van Monaco bij de aandoenlijke foto waarin de tweeling ‘griezelig’ poseert. Maar dat is niet het enige spooky op de foto. Niet alleen de tweeling is verkleed in het Halloweenthema, ook zien we dat de gehele paleiskamer is versierd. De tafel is geheel in Halloweensferen gestyled met oranje en zwarte tafelkleden, met als finishing touch een nep-spinnenweb en griezelige ballonnen.

Kostuums

Op de foto zien we dat prinses Gabriella helemaal past bij het Halloweenthema als pompoen. De oranje jurk met groene strik en maillot kenmerken de pompoenlook, en de oranje pruik mét pompoen-diadeem, plus de littekens op de wangen van de prinses maken de look helemaal af.

Prins Jacques is omgetoverd in een vampier met witte schmink en nepbloed rond zijn mond. Speaking of spooky… Zijn look is helemaal af met een compleet vampierkostuum inclusief zwarte cape, witte handschoenen Ă©n wandelstok. Prinses Charlene heeft de Halloween-boodschap duidelijk begrepen: go big or go home!

Reacties

Ook volgers van de prinses zijn dolenthousiast over de Halloweenkostuums van de tweeling. Zo reageert er iemand: “So cute!!”, en reageren anderen met: “So cute! Happy Halloween“, “Your twins look absolutely amazing, those costumes are fabulous“, en “I love this photo! Happy Halloween.”

Bron: Instagram (@hshprincesscharlene) | Beeld: Brunopress, Instagram (@hshprincesscharlene) 

Laatste nieuws