Blozend & blij: Meghan en Harry stralen op nieuwe foto

Werken ze al aan die terugkeer naar Instagram?

Hoewel Meghan Markle in de zomer al aankondigde dat ze terugkeert op Instagram, is de Duchess nog altijd niet op het platform te vinden. Al zorgen vrienden en kennissen er wel voor dat we nooit om een nieuwe Insta-foto van de Sussexes verlegen zitten.

Blozend in beeld

Zo doken prins Harry en hertogin Meghan deze week op in een kiekje op het Instagram-account van dichter en schrijfster Amanda Gorman. “Ik ben dolblij dat ik de eer heb gehad om met de Duchess te spreken in haar podcast, Archetypes, waarin ik het heb gehad over de kracht waarover vrouwen beschikken als veranderaars. Bedankt dat ik mocht komen”, schrijft Amanda bij een foto waarop een ook al zo vrolijke Harry en Meghan zijn te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amanda Gorman (@amandascgorman)

Of Meghan (en Harry?) hebben een goede blush gebruikt, of het is de Californische zon, maar stralen doen de Sussexjes zeker.  Alvast oefenen voor als dat Instagram-account er toch weer komt?

Doorgeefluik

Harry en Meghan hadden tijdens hun jaren in het paleis groot succes met hun Instagram-account @sussexroyal. Het account bestaat nog steeds, maar sinds 2020 wordt de pagina niet meer gebruikt, en inmiddels is er maar weinig over van de miljoenen volgers die ze daar ooit verzameld hadden. Een leuke terugblik op hun koninklijke jaren is het nog wel.

Sinds het neerleggen van hun koninklijke taken en het ‘sluiten’ van hun Instagram-account, communiceren Harry en Meghan vooral via de socialemediakanalen van vrienden en kennissen. Via de bevriende fotograaf Misan Harriman kondigden de Sussexjes bijvoorbeeld hun zwangerschap van baby Lili aan. Bovendien deelde hij ook de eerste duidelijke foto van het meisje, kort na haar eerste verjaardag deze zomer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Misan Harriman (@misanharriman)

Ook via polovrienden of medewerkers van Harry en Meghans liefdadigheidsorganisatie Archewell komt er weleens een nieuw kiekje naar buiten. In augustus kondigde Meghan echter aan dat ze zelf weer de touwtjes in handen wil nemen.

“Kan ik een geheim verklappen? Ik kom terug…op Instagram”, vertelde ze toen in haar interview met The Cut. Drie maanden later hebben we echter nog niks van de Duchess vernomen op het platform. Op die kiekjes via-via na dan. Wie weet, als die langverwachte docu straks uitkomt, ook meteen een nieuw account erbij?

Bron: Hello! Magazine, The Cut | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws