Prinses Kate is ‘enorm trots op William’

Een bevriende fotograaf vertelt over het power couple.

Lees ook

Prins Harry en hertogin Meghan zijn door hun nieuwe docuserie het gesprek van de dag, maar ondanks de onthullingen en de kritiek op het paleis, stomen de Waleses kalmpjes door. Prins William en prinses Kate komen juist even tot rust na een hectische paar dagen aan de andere kant van de oceaan.

Romantische kiekjes

Vorige week waren prins William en prinses Catherine in het Amerikaanse Boston voor de uitreiking van de Earthshot Prize, de milieuprijs die de Prince of Wales in het leven heeft geroepen. Het leverde een aantal romantische kiekjes op van het royal power couple, en volgens koningshuisfotograaf Chris Jackson is die liefde niet geveinsd.

Chris volgt de Royal Family al jaren heel de wereld over om hen te fotograferen en kent de Windsors door en door. Bovendien is hij getrouwd met niemand minder dan Natasha Archer, al jarenlang de styliste van Kate Middleton. Een echte insider dus. Aan PEOPLE vertelt hij over hoe trots prinses Kate was op haar Wills bij de prijsuitreiking.

Trotse Kate

“Zulk soort evenementen zijn altijd behoorlijk zenuwslopend, en er was een groot gevoel van opluchting achteraf. Het is duidelijk dat de Princess heel trots is op wat William hiermee heeft bereikt,” vertelt Chris Jackson.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Jackson (@chrisjacksongetty)

“Het was geweldig om te zien hoe trots ze is op haar man en op wat hij heeft bereikt en nog gaat bereiken – want we hebben nog acht jaar te gaan,” vervolgt de fotograaf. Je leest het goed: we krijgen Kate en William nog acht keer te zien op de groene loper voor een koninklijke eco-prijsuitreiking. Samen met de prijzen van dit jaar en vorig jaar vult prins William daarmee een heel decennium met milieuvriendelijke liefdadigheid.

Chris Jackson ziet het in ieder geval wel zitten om nog een paar keer mee te gaan. “Het is leuk om deze momenten achter de schermen vast te leggen, want je ziet de echte emoties. Dit zijn oprechte momenten en [Kate] is duidelijk trots op hem, en het is fantastisch om vast te leggen hoe hun relatie er echt uitziet.”

Bron: PEOPLE | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook