Royal wedding alert! Prinses Theodora maakt trouwdatum bekend

Na een verloving van vier jaar komt er tóch nog een tiara en een trouwjurk.

Van uitstel komt afstel? Niet voor prinses Theodora! De Britse/Griekse/Deense prinses heeft na een verloving van vier jaar eindelijk weer een trouwdatum bekendgemaakt. En we hoeven niet al te lang meer op de volgende royal wedding te wachten.

Griekse sprookjesbruiloft

In 2018 kondigde de Griekse koninklijke familie de bruiloft aan van prinses Theodora, de jongste dochter van de afgezette koning Constantijn II en prinses Anne Marie van Denemarken. Zo’n royal wedding plannen, daar gaat wat tijd in zitten, dus Theodora en haar lief Matthew Kumar prikten een trouwdatum in mei 2020. Daar kwam een pandemie tussen, en een intieme micro wedding is niet helemaal de stijl van de prinses. Naast drie koninklijke families moet namelijk ook nog half Hollywood plaats nemen bij de ceremonie, want Theodora speelde jarenlang een rol in The Bold and the Beautiful.

Nu lijken Theodora en Matthew er eindelijk weer vertrouwen in te hebben dat het feest kan doorgaan. Het is bevestigd dat de prinses in de ‘vroege zomer’ van 2023 met haar Amerikaanse aanstaande in het huwelijksbootje zal stappen in Porto Heli, Griekenland. Wie kunnen we verwachten op de gastenlijst?

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Princess Theodora (@tgreece)

Britse, Griekse en Deense royals

Met een Griekse koning als vader en een Deense prinses als moeder is het héél waarschijnlijk dat we de royals uit Griekenland en Denemarken gaan zien tijdens de bruiloft van Theodora. De prinses groeide echter niet op in de thuislanden van haar ouders, maar in Groot-Brittannië, waar de familie nauw contact onderhield met de Britse royals. Zo was niemand minder dan Queen Elizabeth de peettante van prinses Theodora (net als koningin Margrethe van Denemarken, trouwens). Ook is Theodora een achter-achterkleindochter van de Britse prins Arthur, een zoon van Queen Victoria. Grote kans dat er komende zomer ook een aantal Windsors naar Griekenland trekken dus. En wie weet, als de Oranjes toevallig toch in de buurt de zomer doorbrengen, wippen zij ook even langs.

En dan hebben we Los Angeles nog. Na een jeugd in Engeland verhuisde prinses Theodora naar LA om een carrière als actrice na te jagen, waar ze leuk in slaagde met haar jarenlange rol in The Bold and the Beautiful. Voeg dus ook maar een handjevol soap-acteurs uit Hollywood toe aan de gastenlijst. De bruidegom is bovendien geboren en getogen in Californië, waar hij tegenwoordig als advocaat werkt, dus we rekenen op nog meer Amerikaanse wedding guests.

We kijken ernaar uit: een tiara, een trouwjurk, een hoop royals op hun paasbest en dat alles tegen een romantisch, Grieks decor. Laat de zomer maar komen!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws