Royal family deelt verborgen talent van prins George

'Het kind heeft talent!'

Dat de royal family druk is rond de kerst, dat moge duidelijk zijn. Met kersttoespraken op tv, wandelingen in Sandringham, het maken van kerstkaarten en het verzinnen van ludieke kerstcadeaus, is het een stressvolle tijd. Gelukkig vinden ze ook wat tijd voor ontspanning, en die heeft prins George heel goed benut. 

Kerstgroet van George

De jonge royals hebben kerst anno 2022 een belangrijke rol gespeeld. Zo maakte prins Louis bijvoorbeeld zijn eerste uitje in Sandringham, en begroete hij de menigte vol enthousiasme – wat het aanwezige publiek verbaasde. Prins George besloot om zich van zijn creatieve kant te zien, en kroop daarvoor speciaal in de verfkwast.

Op het officiële social media-account van de prins en prinses van Wales deelden ze op Tweede Kerstdag een schattig kunstwerk van de jonge prins, wat uiteraard in het teken stond van de feestdagen. Prins George heeft zich duidelijk laten inspireren door de natuur, en heeft een feestelijk rendier gemaakt, compleet met sneeuw en schattige roodborstjes. Wat een talent!

Het is niet alleen ons opgevallen dat prins George ontzettend creatief is, ook volgers van de prins en prinses van Wales waren positief te spreken over het opmerkelijke schildertalent – vooral omdat hij nog maar negen jaar oud is. Zo merkt een fan op: “Het kind heeft talent! Het is echt heel goed.” Een andere fan verbaast zich over hoeveel talent hij heeft. Dat belooft nog wat voor de toekomst!

Zit in de vingers

Het is overigens geen verrassing dat prins George zijn weg weet met een kwast. Zo is King Charles een fervent aquarellist en studeerde de prinses van Wales kunstgeschiedenis aan de St. Andrews University in Schotland– waar ze toevallig ook prins William tegen het lijf liep. Kortom, een creatieve familie!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Brunopress, Twitter

Laatste nieuws