Chic en simpel: klassieke herfstmode à la Eugenie

Dit zijn volgens de prinses dé ingrediënten voor een stylish herfstgarderobe.

De herfst staat op de stoep! En dat betekent dat je je kledingkast weer kunt klaarmaken voor een nieuw seizoen. Een camel coat, laarzen met een hak en een fijn accessoire: het zijn dé ingrediënten voor een simpele maar stylish herfstgarderobe. Dat je niet meer nodig hebt dan dat, bewijst ook prinses Eugenie.

Altijd in de mode

Sommige dingen raken nooit uit de mode. Een camel coat en laarzen zijn daar enkele voorbeelden van. Zo verscheen prinses Eugenie vorig jaar in een dergelijke outfit bij de tentoonstelling Art is Freedom in The National Gallery, een tentoonstelling die volledig is gemaakt door mensen die moderne slavernij hebben overleefd. Het was destijds de eerste keer sinds de begrafenis van haar oma, Queen Elizabeth, dat de prinses weer in het openbaar verscheen. Samen met haar charity partner Julia stond ze stil bij de Dag tegen de Slavernij, een onderwerp waar de prinses zich al jaren mee bezighoudt via haar liefdadigheidsorganisatie.

Prinses Eugenie en Julia bij de tentoonstelling Art is Freedom in The National Gallery. (Beeld: NL Beeld)

Chic & simpel

Eugenie oogst veel lof met het werk van haar organisatie, maar ook met haar elegante outfitje. Baanbrekend is het niet, maar de prinses laat wél zien hoe eenvoudig elegantie kan zijn. Het nichtje van koning Charles kiest voor een chique little black dress, hoge laarzen (helemaal on trend), een camelkleurige mantel en gouden accessoires. Een recept dat bijna niet kan mislukken.

Beeld: NL Beeld

Fashionista’s

Vorige maand stapte Eugenie, samen met haar zus prinses Beatrice, voor het eerst naar buiten na haar zwangerschap. De twee fashionista’s straalden op de rode loper bij Vogue World: London 2023 in het Theatre Royal Drury Lane. De twee zussen paradeerden over de rode loper gehuld in prachtige jurken waar menig vrouw jaloers op is. Maar waar Beatrice samen met haar man Edoardo verscheen, maakte Beatrice haar solodebuut na vijf maanden mediastilte. Dat Eugenie haar man Jack niet naast haar had, weerhield haar er echter niet van om te stralen op de rode loper. Zo droeg dit keer geen camelkleur en laarzen, maar een prachtige gedrapeerde, blauwgroene Fendi-jurk met glinsterende muiltjes en oorbellen waar je u tegen zegt. Ook erg mooi!

Bron: Instagram @princesseugenie, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws