Wills en Kate op dubbeldate met Zweedse royals tijdens de Royal Variety Performance

Wij zijn natúúrlijk allemaal benieuwd welke jurken de kroonprinsessen dit keer uit de kast trekken.

Prins William en prinses Kate gaan 30 november een muzikale avond beleven tijdens de jaarlijkse Royal Variety Performance. Deze betekenisvolle avond brengen ze echter niet alleen met elkaar door, maar samen met de Zweedse royals kroonprinses Victoria en prins Daniel. Een royal dubbeldate, dus!

Royal Variety Performance

Elk jaar wordt de absolute top van de Commonwealths entertainment-wereld uitgenodigd voor de grote Royal Variety Performance. Cabaretiers, zangers en bands, theater, toneel en zelfs goochelarij: allen zetten hun beste beentje voor om indruk te maken op de royals.

Dubbeldate

De prins en prinses van Wales gaan samen met de Zweedse royals naar het muziekfestival om onder anderen zangeres Cher te mogen bewonderen op het Britse podium. Het evenement vindt jaarlijks plaats in de Royal Albert Hall in Londen.

Op verzoek van de Zweedse regering reizen de Zweedse royals naar Engeland af om het evenement bij te wonen. Dat het viertal samen gaat verschijnen is dan ook niet heel gek, aangezien Victoria en Daniel uitgenodigd waren bij het huwelijk van het Britse kroonprinselijke paar, en brachten een zwangere Kate en Wills hen in 2018 een bezoekje.

Gezamenlijke interesses

De band tussen de vier lijkt sinds 2018 dan ook helemaal goed te zitten. Zo delen Kate en Victoria bijvoorbeeld veel gezamenlijke interesses. Victoria en Daniel besloten na hun huwelijk in 2010 een stichting op te zetten met als doel om kinderen en jongeren uit een sociaal isolement te halen, iets waar de prinses van Wales zich ook sterk voor inzet.

Voor Kate en William is dit alweer de vijfde keer dat ze de Royal Variety Performance mogen bijwonen. De laatste keer dat het tweetal het festival bijwoonde was in 2021, toen de prinses een prachtige groene jurk droeg van modeontwerpster Jenny Packham. Wat zullen de modeprinsessen dit keer uit de kast trekken? Wij kunnen niet wachten.

Bron: Hello! Magazine, People, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws