Oeh la la: dít zijn de meest begeerlijke vrijgezelle aristocraten van Engeland

Even kijken kan geen kwaad, toch?

De hertog van Westminster werd lange tijd beschouwd als meest begeerde vrijgezel van het Verenigd Koninkrijk. Maar nu Hugh Grosvenor met Olivia Henson is getrouwd, is hij officieel van de markt. Gelukkig zijn er nog steeds veel begeerde vrijgezelle mannen met indrukwekkende titels en een enorm fortuin. Een beetje kijken kan geen kwaad, non?

Louis Spencer

Louis Spencer, de burgraaf van Althorp, is de oudste zoon van Charles Spencer. Charles Spencer is de broer van prinses Diana, en dat maakt Louis een neef van prinses Diana en neef van prins William en prins Harry.

Louis is 30 jaar oud en staat bekend als iemand die graag zijn privacy waarborgt. Hij heeft een ontluikende acteercarrière en is dan ook afgestudeerd aan ArtsEd, een onafhankelijke school voor podiumkunsten in Chiswick. In de toekomst zal hij het uitgestrekte landgoed Althorp in Northamptonshire van 13.500 hectare van zijn vader erven.

Louis Spencer
Beeld: NL Beeld

George Percy

Alhoewel de 40-jarige George Percy geen deel uitmaakt van het Britse Koningshuis, heeft hij wel nauwe banden met de Koninklijke familie. George erft de titel van hertog van Northumberland, een landgoed van 100.000 hectare en een fortuin van naar schattig 509 miljoen pond. Ook wordt hij beheerder van Alnwick Castle. Niet verkeerd, toch?

George Percy
Beeld: NL Beeld

Charlie Gordon-Lennox

Charlie Gordon-Lennox is de graaf van March en Kinrara. Momenteel woont de 29-jarige graaf in New York, maar binnenkort zal hij het landgoed Goodwood in Sussex – van 12.000 hectare met de beroemde Goodwood renbaan én Goodwood vliegveld – erven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlie March (@charlie__march)

Cassius Taylor

Het lijkt erop dat ook de 27-jarige Cassius Taylor vrijgezel is. Cassius is de zoon van Lady Helen en Timothy Taylor, en kleinzoon van de hertog van Kent. Misschien kende je Cassius nog niet, hij groeide namelijk op zonder al te veel in de spotlights te staan. Inmiddels is Cassius bekend als DJ en merkambassadeur van Stone Island. Hij post regelmatig kiekjes op zijn Instagram. Even kijken dus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cassius Taylor (@cee__t)

Charles Armstrong-Jones

Charles Armstrong-Jones, burgraaf van Linley, is de zoon van graaf van Snowdon, kleinzoon van prinses Margaret en achterneef van wijlen koningin Elizabeth. Met zijn 24 jaar is Charles de jongste van deze begeerlijke aristo-bachelors.

Charles Armstrong Jones
Beeld: NL Beeld

Hij heeft een passie voor muziek en heeft dan nu ook een carrière in de muziekindustrie. Volgens zijn zus Margarita houdt hij erg van orkestrale muziek. Hij zingt, speelt piano en gitaar en combineert dat alles inclusief online koren, tot één muziekstuk. Een creatieveling met een knap koppie, dus!

Bron: Gloucestershire Live, Instagram @cee__t en @charlie__march | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws