De peetmoeder van de Cambridge’jes onthult hoe prins George is achter gesloten deuren

'Diana zou hem fantastisch hebben gevonden.'

We weten óók wel dat het maar gewoon kinderen zijn, maar toch is het heerlijk om af en toe iets mee te krijgen van het koninklijke kroost wanneer de camera's niet op hen gericht staan. Julia Samuel, peetmoeder van prins George, sprak bijzonder openhartig over hoe de oudste zoon van William en Kate is achter de schermen.

Peetmoeder Julia

De hertog en hertogin zelf verklappen ook af en toe een en ander over het wel en wee van hun kinderen, maar ditmaal komt ook een goede bekende van de Cambridge-kids aan het woord. Eén van de zeven peetouders van prins George, psychotherapeute Julia Samuel, gaf onlangs een liefdevolle beschrijving van haar petekind. Al zit er een droevig randje aan.

‘Hartverscheurend’

“Hij is fantastisch,” zo vertelt Samuel in een podcastaflevering van How to Fail with Elizabeth Day. Ze vervolgt: “Hij is grappig en pittig en brutaal en [Diana] zou dol op hem zijn geweest.” De psychotherapeute, die een goede vriendin was van Lady Di, vindt het dan ook verdrietig dat prins George zijn oma moet missen. “Dat is hartverscheurend voor hen allemaal.”

Samuel zorgt er wel voor dat ieder cadeau aan prins George een hommage is aan prinses Diana. “Ik doe bij George wat Diana bij ons altijd deed. Namelijk onmogelijk speelgoed cadeau geven dat heel veel lawaai maakt of heel veel moeite kost om in elkaar te zetten.” Een lief gebaar, maar we hopen voor William en Kate dat niet álle zeven peetouders met zo'n presentje aan komen zetten.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws