Dit speciale cadeau heeft Meghan al klaarliggen voor haar toekomstige dochter

Geen royal erfstuk dit keer!

Nu we weten dat Harry en Meghan een meisje verwachten, komen alle uitspraken die de hertogin van Sussex ooit over dochters heeft gedaan natuurlijk weer boven drijven.

Suits

Zo ook een interview dat Meghan in 2015 aan HELLO! gaf (ja, láng voordat ze royal werd en de strijd met de tabloids aanging). Daarin vertelt ze over een dierbaar accessoire dat ze voor haar future daughter bewaart.

“Ik had al lange tijd mijn zinnen gezet op een French Tank Watch van Cartier”, vertelde de actrice destijds aan het tijdschrift. “Toen ik hoorde dat Suits hernieuwd was voor een derde seizoen – wat destijds voelde als een mijlpaal – mocht ik mezelf in de watten leggen en kocht ik de two tone variant.”

Erfstuk

“Op de achterkant heb ik laten graveren: To M.M. from M.M. Op een dag wil ik het aan mijn dochter geven”, vervolgt Meghan. “Dat is wat items speciaal maken, de verbinding die je ermee hebt.”

Hoewel de toekomstige baby Sussex wellicht ook op wat erfstukken van grootmoeder prinses Diana kan rekenen (Meghan wordt immers regelmatig gezien met juwelen uit het sieradendoosje van haar wijlen schoonmoeder), is het Cartier-horloge ook geen slecht vooruitzicht. Het zilver-gouden klokje met een kleine saffier is nieuw 5.900 euro waard, maar zoals de hertogin al aangaf drukt dat de emotionele waarde nog niet uit. Neem HIER een kijkje.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws