Samantha ‘Barbie’ de Jong over relatie en gezinsleven: ‘Het was liefde op het eerste gezicht’

Samantha geeft meer duidelijkheid over haar relatie en zoontje.

Na een roerig 2020 lacht het liefdesgeluk Barbie weer toe. Ze is dolgelukkig met haar vriend Gelmore en hun zoontje Angelo.

Happy together

Samantha deelt op social media talloze kiekjes van haar grote liefde Gelmore, wiens naam ze ook in grote letters onder haar sleutelbeen heeft laten tatoeëren. Onlangs maakte ze bekend dat 'Gilly', zoals de vriend van de realityster ook wel wordt genoemd, de vader is van haar babyzoontje Angelo.

Vorig jaar kwam Samantha er na een auto-ongeluk achter dat ze in verwachting was. Ze was toen samen met Gerrit, met wie ze zich later verloofde, en iedereen ging ervanuit dat hij de vader was. Aan Story vertelde Samantha dat de vork anders in de steel zit.

Man van mijn dromen

“Gilly is de man van mijn dromen en de vader van mijn zoontje Angelo”, verklaart Samantha. “Ik heb altijd geweten dat hij de vader is. Vorig jaar rond deze tijd hadden we kort iets met elkaar. Ik ben toen zwanger geraakt. Iets dat ik niet wist. Daar kwam ik pas in het ziekenhuis achter toen ik met mijn Gerrit een auto-ongeluk kreeg.”

Met Gerrit besloot de zwangere Samantha dat ze toch samen een gezin wilden stichten. “Tegen iedereen vertelde ik daarna dat ik zwanger van Gerrit was,” vertelt de realityster. Gerrit zelf liet ze wel weten dat ze wist dat hij niet de vader was. “Maar hij zei dat hij deze baby als zijn eigen kindje zou beschouwen. En dat het ook zijn achternaam zou dragen. Dat vond ik toen prima, ook dat we zouden gaan trouwen. Ik had niet verwacht Gilly ooit nog te zien.”

Voor de zekerheid lieten Gerrit en Samantha nog een DNA-test doen, die bevestigde dat Gerrit inderdaad niet de vader was.

Gezinnetje

In november werd baby Angelo (toen nog Djemino) geboren. Kort daarna liep de verloving van Samantha en Gerrit toch op de klippen en verscheen Gilly weer in beeld.

“Onze gesprekken voelden heel goed aan”, vertelt Samantha over het telefonisch contact dat ze langzaam meer zeker weer opbouwde met Gelmore. “Ik kon alles met hem delen. Mijn gevoelens, mijn frustraties… Dat vind ik heel waardevol.”

Gilly heeft zijn zoontje Angelo inmiddels ook ontmoet. “Dat was heel bijzonder. Ik legde Angelo in zijn armen en het was liefde op het eerste gezicht. Mijn droom is om met zijn drietjes een echt gezin te vormen.”

Bron: Story | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws