Deze royal schoonzoon gaat meedoen aan bekend realityprogramma

'Misschien krijg ik er ook wel spijt van.'

Royal rugby-ster Mike Tindall ruilt de grasvelden van Gatcombe Park Estate in voor de Australische jungle van het populaire Britse realityprogramma I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! De schoonzoon van prinses Anne liet al eerder weten aan The Sun dat hij tot op het laatste moment twijfelde over zijn deelname, maar ervan uitgaat dat het ‘uiteindelijk een leuke uitdaging’ gaat worden. 

Deelname

“Ik hou van groepen mensen en ik hou van leuke dingen doen, dus we zullen het zien. Misschien krijg ik er ook wel spijt van”, vervolgde de royal rugby-ster. I am a Celebrity…is een survivalprogramma waarbij beroemdheden in de wildernis moeten zien te overleven, avonturen uitgaan en moeten proberen niet weggestemd te worden. Waar menig mens zich het meeste zorgen maakt om het slaapgebrek in de jungle, is dat juist het laatste waar Tindall aan denkt. “Ik heb drie kinderen, dus omgaan met slaapgebrek hoort erbij”, stelde hij.

Hoewel Tindall veelal te zien was op het rugbyveld, is dit niet de eerste keer dat hij verschijnt op de Britse televisie. In 2015 deed de echtgenoot van Zara Phillips mee aan het wintersportprogramma The Jump, waarin hij deelnam aan verschillende schansspringwedstrijden.

Geen onbekende

Doordat Tindall in 2003 de wereldbeker samen met de Engelse rugbyploeg won én deel uitmaakt van de koninklijke familie, is hij zeker geen onbekende in de showbizzwereld. Zo presenteert hij tot op heden een podcastshow The Good, The Bad & The Rugby, samen met collega-rugbyspelers James Haskell en Alex Payne. Daarnaast komt hij ook zijn koninklijke verplichtingen na en woont hij – samen met zijn vrouw Zara Tindall – het hele jaar door koninklijke evenementen bij, zoals Royal Ascot.

Niet het eerste realityprogramma

Dit is echter niet de eerste keer dat er leden van de Britse royals meedoen aan een realityprogramma. Zo deden prins Edward, prinses Anne, prins Andrew en Sarah, hertogin van York, in 1987 mee aan de liefdadigheidsshow It’s a Royal Knockout. In dit programma werden de royals in vier verschillende teams verdeeld, en deden ze samen met Britse celebrities mee aan een spannend toernooi. Toch vonden de Queen en koning Charles – toen nog prins Charles – het geen goed idee en keurden het programma af. En dat terwijl het destijds meer dan 18 miljoen kijkers trok en 1,5 miljoen pond opbracht voor goede doelen. Mike Tindall moet het, mocht hij winnen, doen met de eretitel ‘King of the Castle.’ Toch nog iets koninklijks.

Bron: Tatler | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws