Deze babynamen zijn favoriet voor het tweede kindje van Harry en Meghan

Het speculeren kan beginnen – en we spotten alvast een klein eerbetoon aan Diana.

Nog maar een dag geleden kondigden de Sussex'jes aan dat er een tweede kindje op komst is, maar de bookmakers hebben de babynamen al paraat staan. Dit zijn de populairste namen onder de kenners.

Meest populaire namen

Op Valentijnsdag deelden prins Harry en Meghan Markle het heugelijke nieuws van hun zwangerschap. Meteen daarna wordt er volop gespeculeerd over de naam van de tweede Sussex-spruit. De meeste royal fans en bookmakers wedden nu op de namen 'Alfie' en 'Alexandra', meldt Alex Apati van het wedbedrijf Ladbrokes aan de Daily Mirror. De verwachting dat Harry en Meghan wederom kiezen voor een naam met de voorletter 'A' is dus hoog. Krijgen onze eigen drie A'tjes straks concurrentie van de Sussex'jes?

Elizabeth, Philip en Diana

Naast Alfie en Alexandra zijn er nog een aantal namen die de ronde doen. De meeste daarvan komen ons wel héél bekend voor. Zo wordt de naam Charles, of Charlie, goed gequoteerd. De naam van de opa van het kindje staat 5 tegen 1 genoteerd, aldus Apati. Ook Elizabeth en Philip, naar de overgrootouders van de toekomstige baby, en Diana, naar de moeder van Harry, worden genoemd. De naam staat overigens 10 tegen 1 genoteerd en is dus een stuk minder populair.

Het is niet bekend wanneer Meghan is uitgerekend, dus de uitslag van deze weddenschap laat nog even op zich wachten. Bovendien zijn er eerst nog twee andere royal baby's aan de beurt. De naam van het zoontje van prinses Eugenie, nu zes dagen oud, is bijvoorbeeld nog niet bekend. En er is nog een achterkleinkind van de Queen op komst, want ook Zara Tindall, de jongste dochter van prinses Anne, is in blijde verwachting.

Eerbetoon aan Diana

Hoewel de kans klein geschat wordt dat de baby naar Diana wordt vernoemd, brengen de hertog en hertogin van Sussex toch een eerbetoon aan Lady Di. In 1984 kondigde de princess of Wales namelijk óók haar zwangerschap aan op 14 februari, Valentijnsdag.

Felicitaties uit Buckingham Palace

Na de aankondiging van Harry en Meghan stroomden de felicitaties binnen – waaronder die van de royal family. Volgens een statement uit Buckingham Palace zijn de Queen, de hertog van Edinburgh, de prins van Wales en de rest van de koninklijke familie delighted met het nieuws en wensen ze de ouders het allerbeste.

Bron: Mirror | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws