Carole Middleton onthult lieve kersttraditie voor haar kleinkinderen

'Het zal zeker een geliefd onderdeel van je Kerstmis worden voor de komende jaren!'

Lees ook

De feestdagen staan weer voor de deur en ook bij de Waleses zijn de kerstvoorbereidingen in volle gang. We weten dat de Britse royals een groot fan zijn van eeuwenoude tradities, maar ook voor nieuwe tradities wordt plaats gemaakt. Zo heeft Carole Middleton – de moeder van prinses Kate en oma van prins George, prinses Charlotte en prins Louis – een wel heel speciale kersttraditie onthuld.

Party Pieces

De oma van de jonge Waleses runt zoals men weet een bedrijf in feestdecoratie genaamd Party Pieces. Carole besloot om de laatste nieuwsbrief van dit jaar af te sluiten with a bang en gaf een klein inkijkje wat er gaat gebeuren tijdens de privé-kerstviering met haar familie. In de nieuwsbrief schreef ze onder andere: “Naast het achterlaten van een cadeautje voor de kerstman, is een Christmas Eve Box de start van een prachtige kersttraditie om te introduceren binnen je familie. Het zal zeker een geliefd onderdeel van je kerstmis worden voor de komende jaren!”

Pre-kerst traktatie

We weten natuurlijk niet of Carole deze boxen ook daadwerkelijk cadeau geeft aan haar kleinkinderen, of dat ze haar dochter Kate het werk laat doen. Hoe dan ook zullen prins George, prinses Charlotte en prinsje Louis goed verwend worden met geweldige pre-kerst-traktatie. De Christmas Eve Box kan verschillende cadeautjes bevatten, zoals een leuke pyjama en lekkere snacks.

Daarnaast bedacht Carole om de boxen nóg persoonlijker te maken door een optie te creëren om de boxen te laten personaliseren. Hierdoor kunnen de kinderen een eigen Christmas Eve Box krijgen met hun naam erop, speciaal gemaakt door de kerstman. En heel eerlijk: elk kind droomt daar toch van?

Adventskalenders

Naast deze geweldige boxen heeft Party Pieces een prachtig assortiment aan adventskalenders. En met je oma als big boss, weten we zeker dat de Waleses die van hen al klaar hebben staan. En het leuke is ook nog dat er verschillende varianten zijn van de adventskalenders. Zo is er onder andere een notenkraker-theaterkalender – érg leuk voor prinses Charlotte – een Christmas Countdown Wall Hanger, een Silly Santa Adventskalender en een Wooden Railyway Set Adventskalender – wellicht iets leuks voor prins George en prins Louis.

Wat de kerstplannen zijn van de Waleses, is tot op heden niet bekend. Wel weten we dat koning Charles naar Sandringham House in Norfolk zal afreizen. Hiermee zet hij de kersttraditie van zijn moeder – wijlen koningin Elizabeth – voort, die daar elk jaar heenging.

Bron: People! Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook