Lees ook

De familieleden van deze beroemdheden zullen je verbazen!

Eva Jinek

Eva Jinek is een veelbesproken persoon in de entertainmentwereld. We kennen haar natuurlijk allemaal, maar weet je ook wie haar moeder is en hoe ze eruit ziet? Vandaag zullen we dit mysterie voor je oplossen en je laten zien wie de moeder is van Eva Jinek. 

Scroll snel verder om te beginnen met onze lijst van verrassende familieleden van beroemdheden..



Jan Kooijman en zijn dochter Logan Kooijman

Jarenlang in de schijnwerpers

Al jarenlang is Jan Kooijman niet weg te denken uit de showbizzwereld. In 2009 brak hij door bij het grote publiek door zijn rol als Danny de Jong in Goede tijden, slechte tijden, maar daarvoor had Jan ook al jarenlang een succesvolle carrière als danser. Naast danser en acteur ontpopte de GTST-hunk zich ook nog eens tot presentator en sinds kort mag hij ook ‘zanger’ aan zijn CV toevoegen. Begin 2022 bracht Jan Kooijman namelijk zijn debuutsingel uit!

Gezinsleven

Jan en zijn vriendin zijn al zo’n twintig jaar samen, maar we hebben haar nog maar zelden gezien. Ook zijn dochters komen normaal gesproken niet vaak in de spotlight. Jan houdt zijn gezinsleven liever prive. Toch dook er onlangs een prachtig kiekje op van zijn oudste dochter Logan. En Wauw wat een beauty! We kunnen wel zien dat ze de genen van haar vader heeft.

Cara Delevingne en haar zus Poppy Delevigne

Wie kent haar niet? Bekend als het hartediefje van Marc Jacobs domineert ze alle catwalks. Cara is ontzettend populair als model, maar doet daarnaast nog veel meer. Ze is meer dan alleen een prachtig koppie want de beauty kan namelijk ook zingen, acteren en heeft meegewerkt aan een aantal creatieve projecten waaronder Mulberry. 

Maar wat bij niet iedereen bekend is, is dat Cara nog een prachtige zus heeft, namelijk Poppy Delevigne. Je zou denken dat het lastig moet zijn om een zus te hebben als Cara, waar alle ogen meteen op gericht zijn. Maar deze schoonheid kan er zelf ook wat van! Poppy Delevigne is 36 jaar oud en is blogger, actrice en (het kan ook niet anders!) model. Wauw, wat een beauty’s! Wij zien de gelijkenissen wel.

Doutzen en haar zus Rens Kroes

De prachtige Doutzen Kroes kennen we allemaal. Met haar jaloersmakende gezicht en banging body heeft Doutzen al vele plekken gezien en de wereld al veel van haar gezien. Onder andere als Victoria Secret model, gezicht van Mugler en nog vele andere klussen, was iedereen op de hoogte van deze Friese schoonheid. 

Maar plotseling dook daar dan ook haar knappe zus Rens Kroes op. Niet alleen haar looks kregen de aandacht maar vooral haar overheerlijke recepten en adviezen voor een gezonde leefstijl. Rens Kroes liet zich inspireren door alles wat ze in Friesland en New York (de stad die haar deed besluiten health coach te worden) zag, proefde en leerde. Het resultaat zijn 75 pure, lekkere en gezonde recepten voor een happy en healthy lifestyle, gebundeld in Powerfood – van Friesland naar New York.

Emma Watson en haar broer Alex Watson

Ze is slim, heeft talent en is een echte natural beauty. Actrice Emma Watson heeft het allemaal. Bekend van onder andere haar rol als Hermelien in de Harry Potter films en haar rol in de remake van beauty en de Beast, heeft iedereen deze actrice wel eens zien schitteren op het scherm. Maar wist je dat ze ook een broertje heeft  met acteertalent? En deze acteur was altijd dichterbij dan je dacht. 

Oké we moeten wel toegeven dat het waarschijnlijk alleen de oplettende kijker was opgevallen. Maar als je de Harry Potter films nog eens bestudeert zul je zien dat Emma haar broer Alex, ook een aantal keren op het scherm verscheen. In de vijfde film is Alex Watson als figurant meerdere keren kort te zien. Ook al moeten we wel zeggen dat zijn zus een iets grotere rol had in deze films. Alex had namelijk geen tekst en zijn rol was – in tegenstelling tot die van zijn zus – nogal klein. De inmiddels 29 jarige Alex Watson heeft het daar ook bij gelaten en heeft zijn focus gelegd op zijn modellencarrière. En wij snappen wel waarom!  

Scarlett Johansson en haar broer Hunter Johansson

Whaaat?! Scarlett Johansson heeft een tweelingbroer? Wist jij dit? Wij namelijk niet en wij zijn shocked! Wij dachten dat we ondertussen alles wel wisten van deze knappe actrice maar zo blijkt maar weer, ze blijft ons verbazen! 

Maar liefst twee keer werd Scarlett uitgeroepen tot Sexiest Woman Alive. Een knappe verschijning dus en zeker geen straf om tijdens je movienight minstens 2 uur lang naar te kijken. Zo was ze te zien in de films Black Widow, Under the Skin, Lucy, Avengers: Endgame, Matchpoint en nog zoveel meer. 

Niet gek dat haar knappe tweelingbroer ook acteur is! De 37 jarige Hunter Johansson is te zien in onder andere Manny & Lo en Entertainment Tonight. En wat ziet hij er goed uit! Wij weten in ieder geval waar we naar gaan kijken tijdens onze volgende movie night…

Koningin Maxima en dochter prinses Alexia

Welke van de drie prinsessen uiterlijk het meest op koningin Máxima lijkt, daarover bestaat weinig twijfel. Prinses Alexia lijkt toch meer van de Argentijnse tak te hebben dan van de Oranjes. Maar is ze vanbinnen ook een Zorreguieta?

Prinses Alexia

Koningin Máxima ziet in ieder geval veel van zichzelf terug in haar middelste dochter. Niet alleen uiterlijk, maar ook innerlijk zouden Máx en Lex veel overeenkomsten hebben. In prinses Alexia herkent koningin Máxima ‘een echte latina’, melden de royal bronnen van Libelle. “Ze is ontzettend temperamentvol. Of ze lacht hard, of ze huilt hard. Er is geen middenweg.

En kijk nou! Wij zien het wel hoor. Het zijn beiden absoluut twee verschijningen met dezelfde lach, dezelfde kleur ogen en dezelfde blik!

Zac Efron en zijn broer Dylan Efron

Wie had er vroeger nou geen crush op Zac Efron? Deze (ontzettend knappe) acteur ken je natuurlijk van de High School Musical films, maar inmiddels heeft Zac ook heel wat andere titels op zijn naam staan. Zo was hij te zien in onder andere Hairspray, 17 Again, New Year’s Eve, The Lucky One, Bad Neighbours en We are your friends. We geven het toe: wij hadden (en hebben nog steeds) een mega crush op dit tieneridool. 

Maar wist je dat hij ook een ontzettend knappe broer heeft? Ondanks dat zijn broer er bijna net zo goed uit ziet als Zac, is dit een duidelijk voorbeeld van iemand die in de schaduw leeft van zijn beroemde broer. Tijd om wat meer over deze mysterieuze vent te weten te komen dus! Dylan Efron is de jongere broer van Zac en is 30 jaar oud. Hij maakt films en is ontzettend sportief. Zo houdt hij van hiken en doet hij wel eens mee aan een triatlon. We like! 

Zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé: Sem van Dijk

Wendy van Dijk heeft een leuk, samengesteld gezin. In 2003 verwelkomde ze samen met zanger Xander de Buisonjé zoon Sem. Tijdens de zwangerschap had het showbizzkoppel hun relatie verbroken, maar toch beleefden ze de geboorte van hun kind samen.  “Dat was eigenlijk heel mooi. Wat veel mensen niet weten is dat we echt jaren nog hebben geprobeerd om samen door te gaan. Maar met mij was dat onbegonnen werk”, vertelde Xander daar eerder over in de podcast van Roel van Velzen. Hij blikt nog wel liefdevol terug op die relatie: “We hebben een hele mooie tijd gehad. (…) We zeggen altijd tegen elkaar: ‘Onze liefde heeft meer dan zin gehad, want we hebben een prachtige zoon samen.’”

Knappe spierbundel

Zoon Sem is inmiddels negentien jaar oud en uitgegroeid tot een knappe spierbundel. Op Instagram kunnen we zien dat Sem graag muziek maakt en niet vies is van een flinke zweetsessie in de sportschool. De zoon van Wendy en Xander bracht vorig jaar zijn eerste nummer uit, Halleluja. Naast muziek is hij volgens zijn Instagram bio dol op kickboksen. Dat Sem een sportieve jongeman is, kun je wel zien, maar wat wij ook kunnen zien is de gelijkenis tussen hem en zijn vader en moeder. Sem lijkt namelijk als twee druppels water op ze! 

Henny Huisman en zijn neefjes Jordy en Sander Huisman

In de jaren tachtig en negentig was het Henny Huisman die met programma’s als de Soundmixshow en Mini Playbackshow vele nieuwe talenten een podium gaf. En talent? Dat zit zeker in de Huisman-genen. De presentator heeft namelijk ook twee heel getalenteerde neefjes, die je vast en zeker kent van hun muziek. 

Bekende talenten

Dat Henny oog heeft voor talent, is wel duidelijk. Meerdere grote artiesten die nu nog steeds succesvol zijn, begonnen ooit in één van zijn shows. In de Soundmixshow mochten deelnemers live een nummer van een beroepsartiest nazingen. Hier maakten we onder meer kennis met Gerard Joling, Marco Borsato, Glennis Grace, Tooske Ragas, Edsilia Rombley en Tino Martin. 

Bekende neefjes

De presentator is sinds 1975 getrouwd met Lia. Samen hebben ze twee dochters en zeven kleinkinderen. Dit jaar is Henny zelfs al overgrootvader geworden. In 2018 overleed zijn jongste broer Wietze plotseling. En de twee zoons van Wietze, dát zijn de bekende neefjes van Henny. We hebben het over Jordy en Sander Huisman. Gaat er nog geen belletje rinkelen? Misschien komt Kris Kross Amsterdam je wel bekend voor. De broers zijn namelijk de oprichters van deze succesvolle muziekgroep.

Kris Kross Amsterdam

Jordy en Sander vormen samen met Yuki Kempees het dj-trio Kris Kross Amsterdam uit – you guessed it – Amsterdam. Yuki kun je kennen van zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2021. De muziek van het trio is een mix van moderne R&B, hiphop, funk, soul, pop en house. De naam is een verwijzing naar het Amerikaanse rapduo Kris Kross, bekend van het nummer Jump. Jordy en Sander richtten de groep op in 2011, in 2014 sloot Yuki zich aan bij de broers en een jaar later tekenden ze een platendeal.

Inmiddels kun je niet meer om Kris Kross Amsterdam heen. De boys bestormen de Nederlandse én internationale hitlijsten en hebben al diverse gouden platen aan de muur hangen. Nummers als Early In The Morning, Vluchtstrook, Moment, Loop Niet Weg en Vanavond (Uit M’n Bol) komen je dan ook vast niet onbekend voor.

Prins Harry en stiefzus Laura Lopez

Laura Lopes zal voor velen waarschijnlijk niet een hele bekende naam zijn. Haar moeder en stiefbroers hebben namelijk wat bekendere gezichten dan zijzelf. Toch heeft Laura, dochter van koningin Camilla, best een glamoureus leventje. 

Levensloop

Laura werd in 1978 geboren als jongste kind van Camilla en Andrew Parker Bowls. Ze heeft nog een oudere broer Tom, die naast stiefkind van koning Charles, ook zijn petekind is. Toch kwam Laura pas in beeld bij het grotere publiek toen haar moeder Camilla in 2005 trouwde met koning Charles (toen nog kroonprins).

Een jaar later trouwde de dochter van de koningin zelf met haar grote liefde Harry Lopes. Harry was een voormalig Calvin-Klein model en is nu accountant. Alhoewel we die carrièreswitch niet bepaald een promotie vinden als we het over een glamoureus leventje hebben, zal het vast en zeker goed betalen. Harry Lopes is bovendien kleinzoon van een baron, waardoor hij op den duur twee landgoedjes zal erven. Lijkt ons heerlijk!

De band tussen stiefzus en stiefbroers

Laura werkt al een langere tijd in de kunstwereld en is heel af en toe wel eens te zien bij een royal engagement. Toch vragen we ons af hoe de band is tussen haar en haar stiefbroers, er bestaan namelijk verschillende verhalen over. Zo zou ze nu goed met de twee broers overweg kunnen, maar had ze het vroeger flink aan de stok met haar stiefbroer William, volgens royaltykenner Katie Nicholl.

“William en Laura hadden enorme ruzies over wie schuldig was aan hun gebroken gezinnen. William gaf Camilla de schuld van alles dat ze zijn moeder had aangedaan, wat Laura woedend maakte. Laura moest daar niets van weten. Ze stelde zich hard op en vuurde terug naar William dat ‘zijn vader haar leven had vernield’, schrijft Nicholl in het boek Harry and William. “Het maakte haar niets uit dat het de prins van Wales was, ze gaf hem de schuld van de scheiding van haar ouders en was niet bang om dat William duidelijk te maken.” Niets nieuws dus, die familieruzies?

The Queen en neefje Arthur Chatto

Moody, broody, sexy, sporty! Arthur Chatto – het neefje van de Queen – lijkt meer testosteron te hebben dan alle Windsors bij elkaar. En dat lijkt hij maar al te graag willen showen op Instagram. 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arhur Chatto (@arnchatto)

Arthur is de zoon van lady Sarah Armstrong Jones, dochter van prinses Margaret, de zus van de Queen. Sarah trouwde met kunstenaar Daniel Chatto en kreeg twee zonen met hem, Sam (24) en Arthur, die 30ste in lijn van de troonopvolging is.

Familie

Net als prins William en prins Harry volbracht Arthur zijn middelbareschooltijd aan Eton College. Daarna studeerde hij geografie aan de universiteit van Edinburgh en vorige maand maakte hij bekend dat hij de Koninklijke Marine aan de slag gaat. Maar het is niet zijn carrièrepad dat de aandacht trekt – dat zijn toch echt zijn spierbundels.

Arthur is namelijk veruit de meest sportieve Windsor-telg te noemen. Hij rent, roeit en traint erop los en helpt als personal trainer ook anderen een handje om spierballen te kweken. Met zijn roeiteam heeft hij zelfs een wereldrecord gevestigd: samen waren ze het jongste team ooit dat de uitdagende GB Row Challenge volbracht.

Dua Lipa en haar knappe vader Dukagjin Lipa

Met hits als One Kiss, Cold Heart en Levitating is Dua Lipa niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Naast een gouden keeltje heeft de zangeres ook haar knappe looks mee. En die heeft ze niet van een vreemde. Kijk maar eens mee naar haar handsome vader!

Dukagjin Lipa

Dua Lipa’s vader, Dukagjin Lipa, komt oorspronkelijk uit Albanië en Kosovo. In 1992 vluchtte hij naar Londen om aan de Bosnische Burgeroorlog te ontsnappen. De 53-jarige vader heeft een tijdje in London gewoond, maar toen Dua elf was, keerde hij weer terug naar Kosovo. Waarom? Dukagjin is onderdeel van de Kosovose band Oda en treedt daar regelmatig op. Nu weten we dus waar Dua haar muzikale talent van heeft!

Sylvie Meis en haar broer Daniël Meis

Bij veel mensen gaat er gelijk een belletje rinkelen bij de naam Sylvie Meis, maar hoe haar oudere broer er precies uitziet? Dat zal voor veel mensen een raadsel zijn. De 45-jarige broer van de presentatrice heet Daniël Meis. En in tegenstelling tot zijn zusje staat hij niet in de schijnwerpers. Eén ding hebben ze in elk geval wel met elkaar gemeen: hun looks. Broer en zus zijn beide namelijk een knappe verschijning. Good genes run in the family! De twee hebben daarnaast een heel goede band. Sylvie is als twee handen op één buik met haar broer. Daniel is ook erg trots op zijn zus, haar carrière en hun band. “Haar humor, eerlijkheid, dat ze een zelfstandige denker is en haar moed. We kunnen urenlang praten. Het wordt nooit saai en we hebben altijd wat te lachen”, vertelt hij aan de Duitse Bild.

Ander leventje

Dat broer en zus dol op elkaar zijn is wel duidelijk. Toch lijken hun levens behoorlijk van elkaar te verschillen. Daniel is al jaren gelukkig in de liefde en is getrouwd met manlief Marcel Abbringh. Op werkvlak begeeft Sylvies broers zich zowel in de politieke wereld als in de communicatie. Hij werkt namelijk voor de VVD in de gemeente Amsterdam. Daarom woont hij, in tegenstelling tot zijn zus, wel gewoon in Nederland. Naast politiek houdt Daniel van eten, literatuur, geschiedenis, opera, klassieke muziek, kunst, reizen en luxe.

Nichtje van prinses Diana: Lady Kitty

Prinses Diana was een plaatje om te zien. Dat de knappe genen in de familie zitten, moge duidelijk zijn.

Kitty Spencer

Lady Kitty (31) is de oudste dochter van Charles Spencer, de 9de graaf Spencer en broer van prinses Diana. Dat lady Kitty Spencer op wat oudere heren valt, was al op te maken uit haar amoureuze CV. Maar met haar huidige liefde is het leeftijdsverschil wel héél fors. Kitty is getrouwd met een 31 jaar oudere miljonair, Michael Lewis, eigenaar van kledinglabel Whistles, met een vermogen dat op zo’n 100 miljoen euro wordt geschat. Kitty werkt als model en ambassadeur voor Dolce & Gabbana.

Jim Bakkum en zijn broer Dylan Bakkum

Het is alweer twee decennia geleden dat Jim Bakkum, samen met Jamai, in de bloedstollend spannende finale stond van het allereerste seizoen van Idols. Hoewel hij nét naast de winst greep, heeft het zijn carrière geen windeieren gelegd. Twintig jaar later staat hij namelijk nog altijd in de schijnwerpers. De zanger heeft eigen nummers uitgebracht, maar speelde ook grote rollen in musicals en films.

Gezin

Geen losbandige leefstijl, maar een stabiel leven met huisje, boompje, beestje: Jim heeft het goed voor elkaar thuis. Hij is al jaren gelukkig in de liefde met Bettina. Samen hebben ze drie kindjes, twee meisjes en een jongetje met de prachtige namen Posy, Lux en Molly. Zelf komt de acteur uit een gezin van vier. Hij heeft namelijk nog een oudere broer, genaamd Danny. 

Aangezien Danny de spotlights niet opzoekt, deelt Jim geen foto’s van hoe zijn big bro er vandaag de dag uitziet. Toch zou je ‘m zo maar eens kunnen herkennen als je hem tegenkomt. In een video van Mud Masters VIP uit 2016 zien we namelijk dat de broers meer gemeen hebben dan we denken,  namelijk hun looks.

Kendall Jenner en stiefzusje Gigi Hadid

Kendall en Gigi ex-stiefzusjes. Ehm, wat?! Oké, dat de twee modellen beste vriendinnen zijn, weten we. Maar nu blijken Kendall Jenner en Gigi Hadid ook nog eens familie van elkaar te zijn. Sort of… 

Familie

De ouders van Gigi Hadid zijn Yolanda en Mohamed Hadid. Maar in 2011 trouwde Yolanda met David Foster, die eerder van 1991 tot 2005 met Linda Thompson was getrouwd. Snap je?

En Linda Thompson is de ex-vrouw van Caitlyn Jenner. Na de scheiding in 1986, trouwde Caitlyn vervolgens met Kris Jenner in 1991 en kreeg Kendall Jenner samen. Gigi en Kendall zijn dus ex-stiefzussen. Of dat waren ze tenminste, want Yolanda en David scheidden in 2017. (Maakt dat hun ex-ex stiefzussen?)

“Omdat we BFF’s  zijn, willen we gewoon familie zijn’, vertelde Gigi in 2015 aan Vanity Fair. ‘Zoals je – op de middelbare school – wilt dat je BFF met je broer trouwt zodat je dezelfde achternaam krijgt? Nou, dat is zojuist gebeurd met mij en Kendall.”


Mariah Carey en haar dochter Monroe Carey

Time flies: de tweeling van Mariah Carey is alweer elf jaar oud. Ja, echt. Op Instagram zien we dat dochter Monroe haar moeder al aardig achternagaat wat diva-stijl betreft. Wat ’n lief plaatje!

Mini-me Monroe

In een nieuwe foto op Instagram vangen we een glimp op van Mariahs divalicious garderobe, maar het is vooral dochter Monroe Cannon die de aandacht trekt. De 11-jarige dochter van de zangeres begint al een echte mini-me van haar moeder te worden. Geen wonder dus dat de tiener al de bijnaam ‘Roe Roe Diva’ van haar famous moeder heeft gekregen

Gouden keeltje

‘Roe’ zou zomaar in de voetsporen van haar moeder kunnen treden. In 2017, op zesjarige leeftijd, stond ze al met haar moeder en haar broertje op het podium. “Miss Monroe heeft een heel, heel goed oor voor muziek en een prachtige toon, maar ik kan haar niet dwingen om te gaan zingen. Als ze wil zingen, zal ze zingen,” zei Mariah eerder over haar kleine meid. Vorig jaar stond Monroe voor het eerst model voor een kinderkledingcollectie en ook op TikTok maakt de tiener al furore. Mariah vindt het allemaal prachtig. “Als klein meisje was ik vastbesloten om mijn dromen waar te maken. Als moeder brengt het me zoveel vreugde om te zien dat mijn kinderen hun eigen dromen kunnen inbeelden en ontwikkelen.”

Michella Marja Kox

Michella Kox en dochter Marja Kox

Michella Kox gaat nu alweer een aantal jaren mee in de entertainmentwereld. Zo is ze voor de tweede keer op het vliegtuig gestapt om als enige OG mee te doen aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Maar, wist je dat Michella ook nog een superknappe dochter heeft? Dít is de beeldschone Marja Kox.

Michella Kox

Michella Kox gaat al vele jaren mee in de entertainmentwereld – sinds 2008 zien we haar al op de buis, maar ooit was dit natuurlijk wel anders. Het eerste programma waar de realityster aan meedeed was het tweede seizoen van Dames in de Dop, waar ze er met de winst van 20.000 euro vandoor ging. Daarna zagen we Michella in 2011 in Echte Meisjes in de Jungle, waarin ze derde werd. In 2013 was de flapuit te zien in maar liefst twee programma’s: Echte Meisjes op de Prairie en Lust, Liefde of Laten Lopen.

Na deze programma’s was Mies nog te zien in Shopping Queens VIPS, waar ze ook de eerste plek behaalde. Na deze programma’s werd Michella in 2018 een vast onderdeel in het napraat-programma Temptation Talk, waarin ze alle juice besprak. We hebben Michella in de loop der jaren dus goed leren kennen, maar wist je dat ze een prachtige volwassen dochter heeft?

Allround stylist

Als we haar opzoeken op Instagram, zien we dat de 24-jarige Marja nu een stylish jonge dame is. De dochter van Michella is dit jaar afgestudeerd aan de creative business school als allround stylist en werkt nu bij de Levi’s winkel als stylist.

Dat dit leuke werk goed bij de 24-jarige Marja past, geloven we meteen na het zien van haar knappe outfitfoto’s. Naast Instagram is Marja ook erg actief op TikTok, waar ze onder andere haar outfits showt en met haar vriend Juri Joosten in beeld verschijnt. Eerder deed ze ook aan YouTube en maakte ze vlogs, maar deze bezigheid staat al een langere tijd op een lager pitje.


Sarah Jessica Parker en tweelingdochters Tabitha Hodge en Marion Loretta Elwell

Toen Sarah Jessica Parker een hoofdrol kreeg in de film Hocus Pocus 2, was er reden genoeg voor de actrice om met haar hele gezin op de rode loper te verschijnen voor de première. Een bijzonder moment, want we krijgen haar knappe tweelingdochters normaal gesproken niet te zien. 

In de glitters

Een leuk uitje voor Tabitha Hodge en Marion Loretta Elwell. De 13-jarige tweelingzussen mochten zichzelf in de glitters hijsen om hun moeder te vergezellen op de première van Hocus Pocus 2. Sarah Jesscia verscheen samen met haar dochters én manlief Matthew Broderick op de red carpet in New York. Tabitha trok voor de gelegenheid een zwart jurkje en paarse hakken uit de kast, haar twin sis ging voor een glitterjurk en roze hakken. Lekker girly! Beide meiden hadden ook hun haren gekruld, net als hun moeder. Twee, of eigenlijk drie, druppels water!


Wolter Kroes en dochter Pamela Kroes

Niet de kroeg in, maar wel het podium op. Reken er maar op dat we nog veel gaan horen van Pamela, de pas afgestudeerde dochter van zanger Wolter Kroes. Want net als haar beroemde pa blijkt ze over een gouden keeltje te beschikken. Wie is deze rijzende musicalster?

Pamela deed in 2013 mee aan The Voice Kids, zonder haar famous achternaam te gebruiken en – heel sneaky – zonder dat haar familie het wist. Daarnaast heeft ze in de musicals Ciske de Rat en Pinokkio gespeeld. Niet gek dus dat ze na haar middelbareschooltijd koos voor de opleiding Muziektheater. En ook daarna kreeg Pamela weer een prachtige rol te pakken in de musical Les Misérables. 

Op Instagram heeft Pamela Kroes al duizenden volgers verzameld en ook haar YouTube-kanaal weten veel mensen te vinden. Daar deelde ze lange tijd filmpjes over haar leven, van haar favoriete sportoutfitjes tot haar lievelingsmaaltijden

Niet de kroeg in

Van zingen haar beroep maken, dat ziet Pamela dus wel zitten. Maar helemaal in de voetsporen van haar vader treden, is nu ook weer niet de bedoeling. “Optreden in kroegen, ik moet er niet aan denken”, vertelde de beauty daarover aan het Noordhollands Dagblad. Al denkt Pamela wel dat ze haar liefde voor muziek met de paplepel ingegoten heeft gekregen. “Mijn stem heb ik van mijn vader, maar de liefde voor muziektheater komt bij mijn moeder vandaan.”


Max verstappen en zus Victoria-Jane Verstappen

Karten

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Dat kan ook haast niet anders met twee voormalig autocoureurs als parents. Op jonge leeftijd racete ze al volop in karts en in 2017 won ze zelfs haar eerste 100 mijl race.

Ook buiten de racebaan hield Victoria zich de laatste jaren bezig met racen. Zo zou ze volgens Autoblog ook bij Red Bull hebben gewerkt, waar ze de sociale media bijhield. Ook zette de beauty haar eigen modemerk Unleash the Lion op, met een knipoog naar haar bekende racebroer. Het lijkt er echter op dat het merk niet meer actief is, want op de website zijn alle producten niet op voorraad.

Gezinsleven

Inmiddels lijkt Victoria zich vooral te focussen op haar carrière als influencer én most importantly haar gezin. De schoonheid is namelijk al een tijdlang samen met lover Tom Heuts, met wie ze vorig jaar een zoontje kreeg. De kleine knul kreeg de prachtige naam Luka. “Het beste cadeau dat we ons kunnen wensen. Woorden kunnen mijn liefde voor jou niet beschrijven, Luka”, schreef Victoria destijds op Instagram. Cute!

Eva Jinek en haar moeder Radana Jinek

We zien bijna nooit iets over het privéleven van Eva Jinek. Maar onlangs maakte de talkshowhost een uitzondering en deelde ze een prachtige foto samen met haar moeder – haar grote voorbeeld. 

Portret van moeder

De carrière van Eva Jinek gaat als een speer! De blondine is inmiddels niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie, waar ze vijf dagen per week haar eigen talkshow Jinek presenteert. En hoewel Eva zelf dus bijna dagelijks in de spotlights staat, houdt ze haar familie het liefst buiten beeld. Desondanks maakte ze laatste een kleine uitzondering, en kregen we haar knappe moeder te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

“Dit is mijn moeder Radana Jinek”, schrijft Eva bij een prachtige zwart-wit foto met haar moeder. Het kiekje is gemaakt voor haar eigen boek Droom Groot, waarin een portret staat over moeder. “Dankzij haar durf ik dingen te proberen en op avontuur te gaan”, stelt ze. “Dat komt omdat mijn moeder zich niets aantrekt van wat ‘men’ vindt. Ze is een van de meest onafhankelijke mensen die ik ken.”

Karakter

De presentatrice doet ook een boekje open over het karakter van haar moeder. “Haar autonome karakter is aangeboren, maar komt ook door wat ze in haar leven heeft meegemaakt: als 18-jarig meisje werd zij politiek vluchteling, ze verliet haar thuisland en keerde nooit meer terug”, vertelt Eva. Het heftige verleden van haar moeder heeft ervoor gezorgd dat ze een sterke vrouw is geworden. “Ze was piepjong en straatarm toen ze een heel nieuw leven moest zien op te bouwen, in een land waar ze de taal niet sprak – zonder hulp van haar ouders, familie of vrienden. Dat is haar gelukt, samen met mijn vader. Onderweg ontwikkelde ze noodgedwongen haar eigen kompas: noord, zuid, wat deugt, wat niet.” 

Grote voorbeeld

Radana Jinek is niet alleen een sterke vrouw, ze is vooral het grote voorbeeld voor haar dochter. Zo schrijft Eva: “Zíj is de toetssteen en niemand anders. Al mijn hele leven drukt ze me op het hart dat ik me niet moet laten leiden door de mening van anderen, maar dat ik zelf moet nadenken en dat ik er vooral voor moet zorgen dat ik wat te melden heb. Hier ben ik haar eeuwig dankbaar voor.” Een prachtige moeder-dochter band!


Olcay Gulsen en zus Dolshe Gulsen

Olcay Gulsen komt altijd goed voor de dag, maar ze is niet de enige van de familie die gezegend is met good looks. Dit is haar knappe zus. 

Relatie

Olcay is naast presentatrice ook onderneemster. Zo was modemerk SuperTrash van haar, al werd het kledingbedrijf in 2018 failliet verklaard.

De onderneemster is sinds 2019 samen met radio-dj Ruud de Wild, al was er tussendoor nog een kleine break. Het stel heeft al veel meegemaakt in die tijd. Zo kreeg Ruud in het voorjaar van 2021 de diagnose darmkanker. Er volgden een aantal slopende maanden. In september was hij weer terug op de radio te horen. De combinatie van het religieuze nest waar hij uit komt en het gezin getekend door trauma van Olcay is een combinatie die je niet snel verwacht, maar de twee zijn dolgelukkig met elkaar.

Gezin

Olcay komt uit een groot gezin. Ze heeft vier zussen en een broer met wie ze heel close is, al is de reden daarachter erg heftig. Olcay en haar siblings hadden namelijk geen gemakkelijke jeugd. In haar programma Olcay & huiselijk geweld stelt ze zich dan ook erg kwetsbaar op door met haar moeder en zussen over hun jeugd te praten.

Dolshe

Dolshe Gulsen heeft net als haar big sis in de fashion businessgezeten en was een aantal jaar geleden ook lifestyledeskundige bij Shownieuws. Dolshe woonde jarenlang in New York, maar is inmiddels weer in Amsterdam te vinden. En wauw, wat lijken Olcay en Dolshe veel op elkaar!

Yolanthe Cabau en moeder Richarda van Kasbergen

Yolanthe Cabau is bij velen wel bekend. Yolanthe werd op 19 maart 1985 geboren op Ibiza. Naar Spaans gebruik draagt ze zowel de achternaam van haar vader als die van haar moeder Richarda. De actrice  lijkt alles voor elkaar te hebben: ze heeft een grote rol in een Amerikaanse film, haar bedrijf Cabau Lifestyle is een groot succes en ze heeft een happyleven met zoontje Xess Xava in L.A. 

Yolanthe heeft ook een hele lieve moeder, Richarda van Kasbergen. Een aantal jaar geleden vertelde Richarda in Veronica Magazine over haar moeder-dochterband met Yolanthe: “Die is heel sterk. Zoals het hoort, en zoals veel moeders het hebben of zouden wensen. Ik ben heel trots op Yolanthe, zoals ik trots ben op al mijn kinderen.”

Dat hun band goed is, kan Yolanthe alleen maar beamen. “Mijn moeder is een engel. Ik bewonder de manier waarop ze in het leven staat en voor ons heeft gezorgd. We hebben een moeilijke tijd gehad vroeger, maar zij was onze rots in de branding. En nog steeds, want ook al worden je kinderen volwassen, ze blijven je kinderen.”

Nicolette van Dam en broer Sebastiaan

Nicolette van Dam heeft al een glansrijke carrière achter de rug, maar she’s still going strong! In 2004 krijgt de acteercarrière van Nicolette een kickstart als ze de rol van Bionda mag vertolken in de populaire jeugdserie Zoop. Deze rol leverde haar zelfs een Gouden Kalf-nominatie op voor beste vrouwelijke actrice. Daarna was Nicolette onder meer te zien in films en series als Baantjer, Voetbalvrouwen en F*ck de Liefde. Naast acteren presenteert de 37-jarige blondine ook al sinds 2008. Onder meer programma’s als Ik Wed dat ik het Kan, De Bloemenstal en The Next Girl/Boy Band prijken op haar CV.

De blondine is opgegroeid samen met haar broer, Sebastiaan van Dam. De twee hebben een hechte band en werken zelfs veel samen. En dat de twee familie zijn? Dat spat ervan af! De gelijkenissen zijn groot, als je het ons vraagt! Mooie blonde lokken, een open uitstraling en grote lach: het zit duidelijk in de familie. Naast broer en zus zijn Nicolette en Sebastiaan ook zakenpartners. De twee runnen namelijk samen een restaurant in Amsterdam: Brasserie van Dam.


Lieke van Lexmond en broer Jits van Lexmond

De meeste mensen hebben Lieke van Lexmond weleens samen met haar zus, Jetteke van Lexmond, gezien. De twee werken veel samen en posten regelmatig samen een kiekje op social media. Jetteke van Lexmond werkt  als stylist en is zowel nationaal als internationaal doorgebroken in de modewereld. De Van Lexmond-zussen schuwen de spotlights niet, maar de twee hebben ook nog een broer. Ja, je leest het goed. Jits van Lexmond zien we een stuk minder vaak op de voorgrond, maar ook hij heeft een goede band met Lieke en Jetteke.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door jitsvanlexmond (@jitsvanlexmond)

Jits is de derde Van Lexmond-telg, en iets minder bekend dan zijn zussen. Vind je hem ook zo op Jetteke lijken? Dat kan kloppen! Jits is namelijk de tweelingbroer van Jetteke. De twee hebben dan ook dezelfde stralende lach. Deze knappe man is happy together met zijn vrouw Marie-Anne. Samen hebben ze twee kinderen, een zoon en dochter, met wie ze een gelukkig gezinnetje van vier vormen. 

Doutzen Kroes en moeder Geartsje Leistra

Doutzen Kroes werd in 1985 geboren in het Friese Giekerk. Ze werd in Amsterdam aangenomen door Paparazzi Model Management toen ze nog maar 18 jaar oud was. Het was het begin van een lange en succesvolle carrière als model. Ze liep modeshows voor onder andere Ralph Lauren, Viktor & Rolf, Michael Kors en Versace. Ook was ze het gezicht van een aantal parfumlijnen van Calvin Klein. Toen ze 21 jaar oud was, sloot ze contract af bij L’Oréal. Ze werd het gezicht van het merk en dat legde haar geen windeieren. Het zorgde er namelijk voor dat ze het bestbetaalde model werd dat Nederland ooit heeft voortgebracht.

Het kon niet op voor Doutzen, want in 2007 werd ze benoemd tot Victoria’s Secret Angel. Ze liep mee in meerdere grote shows van het grote lingeriemerk. Waar ze eerder nog meeliep in grote modeweken in onder andere Milaan, New York en Parijs, stopte ze daar vanaf dat moment mee. Ze gaf aan dat dit niet meer nodig was, omdat het al genoeg gelukt was om haar naamsbekendheid te vergroten. Ze liet haar Angel-status in 2015 achter zich, maar ging in 2016 aan de slag als brand ambassador bij Hunkemöller. De laatste paar jaren doet ze het wat rustiger aan met de modellenklussen en richt ze zich meer op haar gezin. Ze is getrouwd met Sunnery James Gorré en samen hebben ze een zoon (Phyllon) en een dochter (Myllena).

Doutzen haar moeder, Geartsje, komt regelmatig op Doutzen haar insta voorbij. Op de foto’s is te zien dat Doutzen haar uiterlijk niet van een vreemde heeft. Haar moeder heeft dezelfde stralende glimlach. Op de beelden is te zien dat Doutzen en haar zus veel lol hebben met hun moeder. Ze laten ook vaak hun bewondering voor hun ‘mem’ zien met de teksten die ze bij de foto’s schrijven. “Ik heb zoveel respect voor mijn moeder, ze is een echte aardengel”, aldus Doutzen. 

Chantal Janzen en moeder

Iedereen kent de Chantal Janzen wel. De knappe verschijning is actrice, musicalster, presentatrice, zangeres en televisieproducent. Ze heeft het er maar druk mee, en het is niet alleen haar carrière waar ze het druk mee heeft. Samen met haar man Marco Geeratz heeft de presentatrice twee kinderen, en daarnaast is ze ook bonusmoeder van Marco’s drie kinderen uit een eerdere relatie. Op haar instagram plaatst ze regelmatig updates over het moederschap en het gezinsleven. Heel af en toe deelt ze ook een kiekje van haar moeder op haar instagram pagina. 

Dat Chantal Janzen in Limburg is opgegroeid, is ’te horen’ in het tekstje dat ze bij een prachtige foto van haar moeder schreef. “Och kiek um dao ens zitte, os Joke. Op een onbewaakt moment maakte ik deze foto, toen we samen op vakantie waren. Dat ze zo stiekem zit te genieten vind ik zo mooi om te zien. Dat ik dit nu op Instagram zet vindt ze helemaal niks, en daar geniet ìk dan weer van…;)” “Omdat zij ons zoveel liefde gaf en geeft, kunnen mijn broer en ik weer zoveel liefde aan onze kindjes geven. Mama wij houden van jou.” Hoe lief! Chantal en moeder Joke lijken niet alleen qua uiterlijk op elkaar, ook qua innerlijk heeft Chantal veel van haar moeder weg. “Wij delen dezelfde maniertjes”, beaamt moeder Joke daar ook bij. Like mother, like daughter!

Jennifer Lopez en zus Lynda Lopez

Jennifer Lopez kennen we natuurlijk allemaal. De knappe actrice en zangeres verbluft menig mens met haar looks. Hoe komt het toch dat Jennifer Lopez niet ouder wordt? Ja qua leeftijd natuurlijk wel. Maar niet qua uiterlijk. De zangeres en actrice heeft op haar 52e nog steeds een loeistrak lichaam en rimpels lijken niet in haar woordenboek voor te komen. Dat de looks in de familie zitten, bewijst ook zusje Lynda Lopez.

Hoewel haar oudere zus wereldwijd bekend is, mag ook Lynda Lopez niet klagen over haar carrière. In plaats van een carrière in de muziek koos ze voor de televisiewereld, waar ze als presentatrice zowel Engels- als Spaanstalige tv-shows heeft gepresenteerd. Ze begon onder aan de ladder bij lokale tv- en radiostations en worked her way up. Lynda was zelfs zo succesvol, dat ze een Emmy Award won voor haar werk bij WB 11 Morning News. Daarnaast is ze ook nog eens mede-oprichter van het productiebedrijf Nuyorican Productions. Bezig bijtje, die Lynda from the Block.

Natasja Froger en moeder Annemarie Froger

Natasja Froger is inmiddels een bekend gezicht in de mediawereld. De televisiepresentatrice is al vanaf 2006 actief bij de televisie en werd bekend met het programma Schoondochter gezocht, opgevolgd door Hart in Aktie. Hierna heeft ze nog vele andere dingen mogen doen en was ze geregeld op de buis te zien in onder andere het programma De Frogers: Helemaal Heppie. We kunnen dus niet om haar heen! Maar wist je ook dat Natasja een hele knappe moeder heeft?

Het is dat wij het zeggen want anders had je het niet geloofd maar Annemarie Froger is de moeder van Natasja Froger. Regelmatig zet Annemarie haar moeder in het zonnetje op haar Instagram. Daar weet ze haar volgers enorm mee te verrassen, want elk jaar weer klinkt verbazing over hoe jong de moeder van Natasja Froger eruitziet. Keer op keer kan Natasja bevestigen dat deze knappe vrouw inderdaad haar moeder is. Op de vraag “Wacht effe hoor…dít is je moeder?!” antwoordt ze: “Jazeker, mooi van binnen én van buiten.” En zo is het maar net!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natasja Froger (@natasjafroger)

Katja Schuurman en haar moeder Sonja Schuurman

Katja Schuurman staat regelmatig in de spotlights. Ze werkt al jaren als actrice, zangeres en presentatrice. Met haar rol als Jessica Harmsen in Goede tijden, slechte tijden brak ze voor het eerst door in de mediawereld. Inmiddels is ze er niet meer weg te denken! Zo heeft ze al vele prestaties op haar naam staan zoals de nummer 1-hit Ademnood in 1995, een hoofdrol in de film Interview in 2003, verschillende rollen in theaterstukken, films en het oprichten van de fair trade organisatie Return to Sender. Een talentvolle dame dus die Katja! Katja maakt vaak duidelijk dat ze veel te danken heeft aan haar moeder. Wij kunnen niet anders dan dit bevestigen, het is inderdaad een vrouw met vele talenten! 

Sonja Schuurman werd in 1948 geboren op Curaçao. Daar bleef ze tot haar achttiende, toen ze naar Nederland verhuisde. Ze volgde een opleiding tot onderwijzeres aan de Kweekschool in Utrecht. Haar hart ligt echter altijd al bij de kunst: ze heeft vanaf haar jeugd een interesse voor schilderkunst. Door de jaren heen is ze steeds meer gaan schilderen en heeft ze een eigen stijl en techniek ontwikkeld. Ze kwam erachter dat ze vooral graag realistische schilderijen maakt, waar ze het liefst acrylverf voor gebruikt. Het onderwerp kan verschillen, maar ze heeft een voorkeur voor mensen, natuur en romantische stadsgezichten. Naast prachtige schilderijen heeft Sonja ook een kookboek gemaakt. Van alle markten thuis, deze dame! Aan tafel met Sonja Schuurman: verhalen en recepten van een bijzondere familie verscheen in 2007. In dat boek, opgetekend door Nathalie Driessen en Amber van Rijn, laten Sonja en Wim een aantal van hun favoriete recepten zien.

Prinses Laurentien en moeder

De beroemde schoonmoeder van prinses Laurentien kennen we allemaal. Door haar huwelijk met prins Constantijn, het broertje van de koning, is dat niemand minder dan prinses Beatrix. Op 17 mei 2001 gaf Petra Laurentien Brinkhorst het jawoord aan prins Constantijn, de zoon van (toen koningin) Beatrix. Sindsdien is prinses Laurentien een van de bekendste Nederlandse royals. We zien haar misschien niet zo vaak in het openbaar als haar beroemde zwager en schoonzus, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, maar bij belangrijke evenementen als Prinsjesdag of Koningsdag is de prinses van de partij. Daarnaast is prinses Laurentien verbonden aan verschillende organisaties, waarbij ze zich vooral op de (taal)ontwikkeling van kinderen richt. Ook milieubescherming heeft Laurentien hoog in het vaandel staan. 

Naast Beatrix heeft de gravin natuurlijk ook een ándere oma, de moeder van prinses Laurentien: drs. Jantien Brinkhorst-Heringa. In tegenstelling tot Beatrix is het voor haar geen alledaagse kost om rode lopers te bewandelen, evenementen bij te wonen of zich onder andere royals te begeven. Toch hebben we een kiekje van haar gevonden. Haar liefde voor couture en speelse sieraden heeft Jantien met haar dochter Laurentien gemeen. Volgens Vorsten was het Jantien die de prinses al voor haar koninklijke bruiloft kennis liet maken met modemerk Hardies, een designer die nog altijd bij Laurentien in de kast hangt. Verder weten we bijzonder weinig over de moeder-dochter-band van prinses Laurentien en Jantien. Zoals ’t een royal betaamt, laat de schoonzus van de koning zich niet vaak uit over haar privéleven. 

Mr Bean en dochter Lily Sastry

Hoewel Rowan Atkinson wereldwijd bekend is door zijn rollen in Mr Bean, Blackadder en Johnny English, is zijn privéleven ook regelmatig onderwerp van gesprek. Vijfentwintig jaar lang was Rowan Atkinson getrouwd met make-up artist Sunetra Sastry. Hij ontmoette haar op de set van de serie Blackadder, waar ze de visagie van de acteurs deed, in de jaren tachtig. De twee gaven elkaar het jawoord in februari 1990 en kregen samen twee kinderen: zoon Ben (1993) en dochter Lily (1995). In 2015 liep hun huwelijk helaas op de klippen. Kort daarna kwam het nieuws naar buiten dat de Mr Bean-acteur een 29 jaar jongere vriendin had, comedienne en actrice Louise Ford. Deze nieuwe relatie zorgde voor heel wat tabloidvoer. De ex van Louise, comedian James Acaster, was er ook allesbehalve blij mee. “Ik ben in de steek gelaten voor Mr Bean”, vertelde James daarover in een show. “Ik kwam er een jaar na onze breuk achter. Niemand in de hele geschiedenis is ooit in de steek gelaten voor Mr Bean.”

De dochter van Rowan Atkinson (AKA Mr Bean) heet Lily Sastry. Eerst leek het erop dat Lily Sastry in de voetsporen van haar bekende vader zou volgen. Ze had al van jongs af aan een paar kleine rolletjes. Zo was ze naast haar vader te zien in Mr. Bean’s Holiday en in Johnny English Reborn. Ook volgde ze cabaret- en zanglessen om haar showbizzcarrière van de grond te krijgen. Toch lijkt Lily er nu voor te hebben gekozen om een leven buiten de spotlights op te bouwen. Haar laatste keer op de rode loper was alweer in 2011, aan de zijde van haar vader en haar moeder (toen nog samen.)

Bella en Gigi Hadid en nichtje Lizzy van den Herik

Bella en Gigi zijn inmiddels niet meer uit de spotlights weg te denken. Als influencers, modellen, en all-round glamourvrouwen verschijnen zij bij ongeveer elk glam-evenement. Met Gala? Check. Front row bij de meest luxe modehuizen? Dubbelcheck – mits ze niet zelf op de catwalk verschijnen. Peperdure feestjes en VIP-plekken? You bet! Als dochters van de Jordaans-Amerikaanse vastgoedhandelaar Mohamed Hadid en het Nederlandse model Yolanda Hadid (geboren als Yolanda van den Herik) hebben zij hun roots echter stevig in onze poldergrond. Yolanda was van 1994 tot 2000 getrouwd met de vastgoedmagnaat, en uit dit huwelijk kwamen drie kinderen: zoon Anwar, en zussen Jelena (Gigi) en Isabella (Bella) Hadid. De modellen-genen zitten obviously in de familie!

En dat blijkt maar weer als je kijk naar het prachtige nichtje van de Hadid-zusjes: Lizzy van den Herik. Het zusje van Joann en nichtje van de Hadid-zusjes deelt regelmatig op Instagram de mooiste foto’s. De familiegelijkenis spat er direct van af! Maar nog belangrijker: deze Nederlandse dame bezit ook een gouden keeltje. Zo heeft ze inmiddels meerdere singles en EP’s en een volledig album uitgebracht. Ook hiervan deelt ze regelmatig prachtige video’s. Eind 2021 straalde Lizzy nog op de planken van het DeLaMar West Theater in de musical Held;. Deze draaide om inlusiviteit, diversiteit en mental health, liet ze weten via Instagram. 

Janny van der Heijden en zonen Roderick en Diederick

Nu het Heel Holland Bakt-seizoen is afgelopen, moeten we professional foodie Janny van der Heijden helaas weer even missen op de buis. Door de bakshow is de culinair journalist een van de meest geliefde gezichten op de Nederlandse televisie geworden. 

Janny van der Heijden heeft twee zoons uit de relatie met haar ex-man: Roderick en Diederick. Janny werd verlaten door de vader van haar kinderen, kort nadat haar ouders overleden waren. “De moeilijkste tijd van mijn leven”, vertelde de culi-expert daar eerder over aan KBO PCOB Magazine. “Ik herinner me vooral dat ik me afvroeg: stelde alles wat we hadden dan helemaal niks voor?” Na de scheiding besloot Janny om vol voor haar carrière te gaan. “Ik had onze twee kinderen altijd voorgehouden dat je iets negatiefs naar iets positiefs moet zien om te buigen. Ik ben alsnog carrière gaan maken. Ik had die omslag nodig om mezelf en mijn jongens te laten weten dat het leven niet ophield na een echtscheiding.” En een prachtcarrière, die heeft Janny nu zeker. 

Op het Instagram-account van zoon Roderick is te lezen dat hij zowel Normandië als Amsterdam zijn thuis noemt. Hij is oprichter van de kunst- en fotografiebeurs Unseen Amsterdam en van de Unbound Foundation. Een tijd geleden deelde hij op zijn (geheel zwart-witte) Instagram-pagina een lieve foto van hem samen met zijn broer en zijn moeder.

Zoon Diederick heeft ook een culturele carrière. Hij is oprichter van een online platform voor samenwerking op het gebied van cultureel erfgoed. Ook heeft deze zoon van Janny een talenknobbel: hij leerde onder andere Japans en Chinees. 

Heidi Klum en dochter Leni Klum

Voormalig Victoria Secret’s Angel Heidi Klum staat bekend als een van de meest succesvolle modellen van de afgelopen jaren. De Duitse schoonheid maakte naam in de jaren negentig en is nog altijd een echte beauty. Heidi Klum is gezegend met vier prachtige kinderen. Het supermodel werd in 2004 voor het eerst moeder en bracht een meisje, Helene, ter wereld. Het Duitse model was toen niet meer samen met de biologische vader van haar dochter, Flavio Briatore, maar had een relatie met zanger Seal. Hij adopteerde het meisje later. Samen met Seal kreeg Heidi nog drie kinderen: Henry (16), Johan (15) en Lou (12).

De beeldschone dochter van Heidi werkt nu zelf als model en is met maar liefst 1,3 miljoen volgers (!!!) ook een ware Instagram-beroemdheid te noemen. De modellencarrière van Leni Klum gaat als een speer. Ze sierde samen met haar moeder de cover van de Duitse Vogue, liep voor grote merken zoals Dolce & Gabbana en opende vorig jaar zelfs al de Berlin Fashion Week. En we snappen wel waarom, want met haar waanzinnige looks weet ze zelfs haar moeder soms in de schaduw te zetten… 

Nikkie de Jager en moeder Saskia Spee

Nikkie de Jager timmert online al jaren aan de weg als NikkieTutorials op YouTube en Instagram. Nikkie heeft geen makkelijke jeugd gehad. Begin 2020 maakte de beautyvlogger bekend dat ze als jongen is geboren. In een openhartige coming out-video op YouTube vertelde ze hier uitgebreid over. Nu maakt de beauty de meest prachtige looks bij zichzelf, wereldsterren en haar eigen moeder. En met name dat laatste vinden wij ontzettend leuk. 

De knappe moeder van Nikkie heet Saskia Spee en ze heeft duidelijk een hele goede band met Nikkie. Op Nikkie haar Instagram deelt ze regelmatig lieve foto’s waar ze haar moeder even in het zonnetje zet. Ze noemt haar daarom ook wel liefkozend ‘MamaTutorials’. En tja, we moeten toegeven: de goede looks heeft Nikkie niet van een vreemde. MamaTutorials ziet eruit om door een ringetje te halen. Wat een knappe verschijning! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Kim Feenstra en vader Addie Rozema

De prachtige Kim Feenstra werd bekend door haar goede looks, die haar alweer 16 jaar geleden de hoofdprijs van Holland’s Next Top Model opleverden. Inmiddels weten we dat haar zoontje Brooklyn ook een behoorlijk knap kereltje is. In 2020 werd Kim Feenstra moeder van zoon Brooklyn. Op Instagram deelt ze af en toe kiekjes van haar prachtige zoontje, die ze deelt met voormalig voetballer Stanley Tailor. Maar niet alleen van haar eigen kleine spruit deelt ze zo nu en dan een foto, ook werden we eens getrakteerd op een reeks zeldzame foto’s van haar vader.

De vader van Kim heet Addie Rozema. Hij is een interieurontwerper en eigenaar van Adeo Design. De twee ogen ontzettend hecht maar dit is niet altijd zo geweest. “Mijn vader en ik zijn elkaar heel lang uit het oog verloren door omstandigheden. Ik heb hem vanaf dat ik 3 of 4 was tot mijn 22ste niet vaak gezien. Dat was misschien op 1 hand te tellen. Hoe en waarom doet er niet meer toe. Het gaat om hier en nu”, liet het model weten over de band met haar vader. “De afgelopen jaren wou het universum dat we elkaar troffen op plekken in de wereld waar we allebei tegelijkertijd zaten”, vervolgt ze. Zo kwamen de twee elkaar toevallig tegen bij hetzelfde hotel in Manhattan.

Kris Jenner en haar moeder Mary Jo

Kris Jenner kennen we natuurlijk allemaal. Zij heeft de bouwstenen voor het Kardashian-Jenner-imperium gelegd. Van 2007 tot en met 2021 konden we op tv allemaal de avonturen van Kim, Kourtney, Khloé, Kendall, Kylie, Rob en hun moeder Kris volgen. Nieuwe relaties, break ups, familiedrama: alles kwam voorbij in Keeping Up With The Kardashians. Vorig jaar stopte die serie, maar inmiddels is de familie terug met een soortgelijk format: een serie genaamd The Kardashians. Iemand die tijdens de eerste realityserie van de familie maar heel af en toe in beeld kwam, is Mary Jo Campbell.

Mary Jo Campbell is de moeder van Kris Jenner en de oma van Kris’ zes kinderen. Ze is 87 jaar oud en heeft naast Kris nog een andere dochter genaamd Karen. Beide dochters komen voort uit een huwelijk met engineer Bob Houghton. Mary Jo was tijdens haar werkende leven de eigenaresse van een kinderkledingwinkel. Toen Kris zeven jaar oud was, besloot Mary Jo van Bob te scheiden en hun twee dochters alleen op te voeden. Jaren later is Mary Jo wel hertrouwd, met zakenman Harry Shannon. Hij had zelf al een zoon en hielp Mary Jo met de opvoeding van Kris en Karen.

Linda de mol en zoon Julian Vahle

Televisiepresentatrice, actrice én een eigen tijdschrift: Linda de Mol heeft het er maar druk mee. Waar ze echt bekend mee is geworden is het presenteren van de programma’s Miljoenenjacht, Love Letters, Homerun. Daarnaast was ze te zien in Gooische Vrouwen, Spangen en had ze een hoofdrol in de film Ellis in Glamourland. Ondertussen is Linda ook nog eens heel hecht met haar twee kinderen: zoon Julian Vahle (25) en dochter Noa Vahle (22). 

De 25-jarige Julian timmert hard aan de weg in de muziekindustrie. Niet alleen kan hij pianospelen als de beste, ook produceert hij muziek voor anderen én werkt hij aan zijn eigen muziek. Daarnaast zou Julian ook te zien zijn naast Maan en Typhoon in The Voice Comeback Stage, waar hij afgevallen kandidaten van The Voice een tweede kans zou geven. Helaas weten we allemaal hoe dat programma is geëindigd…

In de liefde is Julian dolgelukkig met model Chelsey Weimar. De beauty werd in 2012 bekend door haar deelname aan het programma The Face, dat zij uiteindelijk wist te winnen. Chelsey werd eerder zelfs even gelinkt aan Leonardo DiCaprio, maar verloor haar hart aan Julian.

Caroline Tensen en dochter Charlotte Wisse

Al sinds 1989 is Caroline Tensen op de buis te bewonderen. Miljoenen televisiekijkers kennen haar van onder andere Eén tegen 100 en DNA Onbekend of nog van Wie ben ik? en De 5 Uur Show. Als Caroline Tensen niet voor de camera staat, spendeert ze graag tijd met haar familie. De presentatrice trouwde in 2014 met reclameman Ernst-Jan Smids, die voor haar op één knie ging nadat ze pas een halfjaar samen waren. “Ik zag het ook niet aankomen”, vertelde Caroline eerder over dat aanzoek. “We weten wat we leuk vinden aan elkaar. We hebben geen zin om nog eens zes jaar te wachten.” Voordat ze met Ernst-Jan in het huwelijksbootje stapte, was Caroline getrouwd met Frank Wisse. In 2001 scheidden de twee na een huwelijk van dertien jaar. Uit deze relatie heeft Caroline twee kinderen, Bob en Charlotte, met wie ze een heel goede band heeft.

Haar dochter ‘Lotje’, zoals Caroline haar liefkozend noemt, is inmiddels 31 jaar oud. De presentatrice brengt haar twee kinderen niet zo vaak in de spotlights. Voor zover we weten woont Charlotte in Amsterdam en studeerde ze kunstgeschiedenis. Hoewel Charlotte niet in de voetsporen van haar beroemde moeder is getreden, krijgen we toch af en toe een kiekje van haar te zien. Op Instagram deelt de Caroline zo nu en dan een leuke snapshot van momenten met haar kinderen.

Barack Obama en dochter Malia Obama

Acht jaar lag Barack Obama onder een vergrootglas, toen Michelle, Barack en hun twee dochters het Witte Huis hun thuis mochten noemen. Inmiddels is het alweer ruim vijf jaar geleden sinds Barack afscheid nam van het presidentschap. Sinds hun vertrek uit het Witte Huis in 2017 hebben de Obama’s niet stilgezeten. Zowel Barack als Michelle brachten hun memoires uit, er werden meerdere Netflix-producties gemaakt en er werd een podcast gelanceerd. Op social media delen de voormalige Amerikaanse president en first lady ook nog altijd met hun miljoenen volgers wat hen allemaal bezighoudt. Helemaal verdwenen uit de spotlights zijn Barack en Michelle dus zeker niet. 

Barack’s oudste dochter heet Malia Obama. Malia (1998) studeerde vorig jaar af aan de prestigieuze universiteit van Harvard, waarmee ze een diploma filmstudies in de wacht sleepte. Haar eerste baan in de film- en entertainmentwereld is nu ook een feit. Momenteel werkt Malia namelijk als schrijver voor Hive, een toekomstige televisieserie van Amazon. Donald Glover, maker van de serie, is enthousiast over Malia. “Ze is ontzettend getalenteerd. Ze is erg gefocust en werkt heel hard. Ik heb het idee dat we nog veel van haar gaan horen.”

Dionne Stax en zus Charlotte Stax

Dionne Stax kennen we waarschijnlijk allemaal wel als journaliste, presentatrice en voormalig nieuwslezeres. In 2013 werd zij een van de vaste gezichten van de ochtend- en daguitzendingen van het NOS Journaal. Hierna is ze meer gaan focussen op haar werk als presentatrice en heeft ze dit onder andere programma’s als Stax & Toine, Van onschatbare waarde, het Gouden Televizier-Ring Gala, ARIA en Droomhuis Gezocht gepresenteerd. Ze groeide op in het Brabantse plaatsje Boxmeer maar is inmiddels uitgevlogen naar Amsterdam. Ook is ze heel gelukkig in de liefde met haar partner Steven, die net als de presentatrice zelf ook in de spotlights staat. De acht jaar jongere vriend van Dionne is niemand minder dan DJ Steven Jansen, die bekend is van het duo Lucas & Steve. Het duo scoorde een aantal jaar geleden een grote hit met Summer on You.

Dionne haar zus heet Charlotte Stax. Helaas zien zij elkaar wat minder vaak, aangezien ze niet meer bij elkaar om de hoek wonen. Charlotte ontmoette the love of her life en verhuisde daarvoor naar het zonnige Barcelona. Hoewel het natuurlijk geen straf is om in de Spaanse stad te wonen – en Dionne een heerlijk vakantieadresje heeft – is de aftand natuurlijk wel erg groot voor twee zussen die een hechte band hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne deelt vaak vol trots een kiekje met haar zus op social media. Je kunt wel zien dat ze familie zijn!

Guus Meeuwis en dochter Sarah Marte Helena

Met al meer dan 60 stadionconcerten op zijn naam, en 25 jaar in het artiestenvak heeft Guus Meeuwis al vele harten veroverd. In 1995 brak bij door met het nummer ‘Het is een nacht’, dit nummer bleef zeven weken op nummer 1 van de Top 40 staan. Inmiddels heeft hij nog vele andere nummers op zijn naam staan en heeft Guus onder andere meegedaan als teamcaptain bij Ik Hou Van Holland, coach bij The Voice of Holland en was hij stemacteur bij Cars 2. In juli 2022 gaf hij het jawoord aan zijn grote liefde, styliste Manon Meijers. Maar dat is niet de enige beeldschone dame in zijn (gezins)leven! Guus is trotse vader van vier kinderen.

Sarah Marte Helena werd in 2003 geboren en is de knappe dochter van Guus Meeuwis. Dat Guus een heel goede band heeft met zijn dochter, werd eerder dit jaar wel duidelijk. De Het is een nacht-zanger liet toen op Instagram weten dat hij een tatoeage voor zijn dochter mocht ontwerpen, die nu op haar arm prijkt! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Guus Meeuwis (@guus.meeuwis)

Over dochter Sarah weten we maar weinig, al omschreef Guus haar eerder in Flair als ‘levendig en uitbundig’. “Ik moet eerlijk toegeven, ik vind het soms moeilijker om haar te begrijpen dan mijn zoons”, vertelde de zanger daar jaren geleden over. “Ik herken bepaalde emoties niet zo. Sarah kan helemaal uit haar dak gaan, omdat ze eindelijk gaatjes in haar oren mag. Dat voel ik niet direct aan. Buiten dat ze een meisje is, is ze ook heel anders qua karakter. Heel levendig en uitbundig.” Al laat die bijzondere tattoo wel zien dat het helemaal goed zit tussen vader en dochter. We zijn benieuwd wat voor een (song)tekst het geworden is!

Samantha Steenwijk en zus Melissa Steenwijk

We kennen Samantha natuurlijk van The Voice of Holland, waar ze in 2017 aan meedoet en als tweede eindigt. Maar dat is niet de enige talentenjacht waar de zangeres van Hollandse bodem aan meedoet. In 2013 behaalt ze de finale van het programma Bloed, Zweet & Tranen. Wat knap! Samantha is dan al een bekende in de Nederlandstalige muziek. Zo wordt ze in 2009 al snel opgemerkt door Sterren.nl met haar debuutsingel Kom ga mee met mij. Daardoor komt de alleskunner in een stroomversnelling terecht: optreden in het voorprogramma van Gerard Joling, meedoen aan allerlei grote festivals en een nominatie voor beste talent én beste zangeres door BUMA NL.

En naast zingen is jureren ook iets wat ze leuk vindt om te doen. Nadat ze vorig jaar mee mocht beslissen over wie zich als derde lid bij K3 zou mogen voegen in K2 zoekt K3, jureert ze nu in De Hollandse Nieuwe. Ook liet ze haar zangkunsten nog eens zien in het immer populaire programma Beste Zangers, danste ze de sterren van de hemel in Dancing with the Stars en deed ze mee aan The Masked Singer als de Kameleon.

 

De zus van Samantha, Melissa Steenwijk heeft haar eigen kledingzaak, waar ze kinder- en babykleding verkoopt. De twee zijn erg close en ondernemen regelmatig activiteiten met de gezinnen. Samantha is dan ook vaak op foto’s te zien met haar nichtjes. Lief! n mei is Melissa jarig en om haar te feliciteren plaatste Samantha een foto samen met haar zus op Instagram. Onder de foto klonken veel felicitaties, maar er waren ook een heleboel volgers die opmerkten hoeveel Samantha en Melissa eigenlijk op elkaar lijken. Dat snappen wij wel! Een fan vroeg zich dan ook af of de zussen tweeling zijn, maar dat is niet zo. Melissa werd in mei namelijk 38 en Samantha is 36.

Fajah Lourens en dochter Irem

De alleskunner Fajah Lourens is bij veel mensen wel bekend. Ken je haar niet als actrice dan ken je haar wel als model, dj, modeontwerpster of fitnessgoeroe. De beauty doet het allemaal. De 41-jarige fitnessgoeroe heeft ook een prachtige dochter en deze dame heeft duidelijk de genen van haar moeder geërfd.

Irem is de dochter van Fajah Lourens. In april 2022 werd Irem alweer 22 jaar, en daar stond Fajah op Instagram even bij stil. Kleine meisjes worden groot, want Irem woont sinds kort op zichzelf. “22 jaar geleden om 07.10 werd jij geboren. Lieve mooie sterke, slimme Irem. Van een meisje naar een vrouw”, begint de fitnessgoeroe bij de post. “Afgelopen maand voor het eerst op jezelf en aan het begin van je leven met nog zoveel mooie kansen op je pad. Ik geniet van de groei die ik je zie maken en ben enorm trots op jou”, aldus Fajah.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Irem is dus echt een volwassen vrouw nu, en ze lijkt tegenwoordig wel een mini-versie van haar moeder. Niet alleen qua looks, ook op Instagram stapt Irem in de voetsporen van haar bekende moeder. De 22-jarige ontpopt zich steeds meer tot een ware fashionista en daar is mama Fajah maar wat trots op. Zelf heeft Irem een privé-account op Instagram, maar gelukkig plaatst Fajah regelmatig mooie kiekjes van haar dochter. En we moeten toegeven: wat een knappe verschijning!

Kelly Pfaff en haar dochter Shania Gooris

Zat jij vroeger ook altijd steevast voor de buis voor de Pfaffs? Dan herken je Kelly Yvonne Danny Pfaff vast nog wel. De vlaamse schoonheid is presentatrice, model, danseres, dj en televisiefiguur. Naast haar deelname aan de realityshow De Pfaffs, heeft ze ook meegedaan aan Dancing on Ice, heeft ze meegespeeld in de film Plop in de stad en was ze presentatrice van het programma Big Brother. Daarnaast kan ze ook nog een beetje zingen want ze heeft de intro van het programma (Larger Than Live) ingezongen. In 1999 trouwde ze met de Belgische zanger Sam Gooris en in 2021 was ze opnieuw op de buis als presentatrice voor Waar voor je geld?.

Shania Gooris is de dochter van Kelly Pfaff. Je kunt Shania kennen van de Vlaamse realityserie De Pfaffs. In deze soap werd het dagelijkse leven van voormalig doelman Jean-Marie Pfaff en zijn familie vastgelegd. Van de serie zijn uiteindelijk elf seizoenen gemaakt, waarvan het eerste seizoen in 2002 werd uitgezonden. Shania is dus opgegroeid voor de camera, maar is nu een echte vrouw en ze lijkt sprekend op haar moeder. Shania timmert inmiddels behoorlijk aan de weg in de wereld van de showbizz. Zo was ze al te zien op het witte doek. Shania hoeft overigens niet zoals haar familie altijd voor de camera te staan. In een interview liet ze al weten dat ze aandacht helemaal niet zo leuk vindt. Dit is ook te merken aan de studies die ze volgt. Hoewel haar eerste plan was om Literatuurstudie te doen, veranderde ze al snel in Communicatie en Marketing. En daarna leek het werken in interieuromgeving wat voor de voormalige realityster. “Ik wil wel wat variatie in mijn leven”, aldus Shania.

We zijn benieuwd of we haar ooit weer gaan spotten op televisie. Bij voorkeur in een vervolg van The Pfaffs, waar veel fans op wachten!

Dries Roelvink en dochter Peggy Tosch

Als er iemand is die weet hoe je een show moet neerzetten, dan is het Dries Roelvink wel. Een wijnproeverij van de volkszanger gaat namelijk behoorlijk viraal op videoplatform TikTok en heeft inmiddels miljoenen views verzameld. Zo is er zelfs een heus wijnlied geschreven voor Dries, genaamd Fantastico, want boven alles is Dries natuurlijk nog altijd volkszanger.

Dries heeft uit meerdere relaties drie kinderen gekregen: twee zoons en een dochter. Zoons Donny en Dave hebben naast een modellencarrière ook een carrière in de tv-wereld gemaakt. Hun zus zien we daarentegen vrijwel nooit in de spotlight, zoals de rest van de familie.

De dochter van Dries, Peggy Tosch, werd geboren toen de volkszanger 21 jaar oud was. De relatie met de moeder van Peggy liep kort daarna op de klippen. Hierdoor verwaterde het contact tussen vader en dochter. Daarna ontmoette Dries de vrouw met wie hij later Dave en Donny kreeg. Dries vertelde aan Story dat de band met zijn dochter Peggy pas kwam toen zijn ex Luciënne en hij zoons Dave en Donny kregen. Dat zou misschien kunnen komen omdat zijn toenmalige vriendin hem op zijn 21e overviel met de melding dat zij zwanger was. “Ik was er helemaal nog niet aan toe om vader te worden. Maar ik was verliefd, vond alles goed. Vier jaar later was die verliefdheid over en liep de relatie tussen de moeder van Peggy en mij stuk.”

Tegenwoordig is het contact wat beter, ook toen Dries een nieuwe liefde vond in zijn nieuwe partner Honoria, met wie hij nu al twaalf jaar getrouwd is. Peggy en Dries bellen elkaar op verjaardagen en ze komt af en toe op de koffie. “Laatst was ze er weer en het klinkt misschien absurd, maar toen Peggy de woonkamer inliep hoorde ik mezelf in gedachten zeggen: Dries, dit is je dochter. Het is net alsof ik het zelf af en toe nog niet geloven kan. Misschien voelt Peggy wel hetzelfde.”

Carice van Houten en moeder Margje Stasse

Dat Carice succesvol is in de tv- en filmwereld wisten we natuurlijk al. Vooral Carice gooit hoge ogen bij het Amerikaanse publiek door verschillende rollen in Hollywoodfilms en series. Zo won ze in 2009 al haar eerste Emmy als beste ondersteunende actrice in de serie 24. Ook heeft ze meerdere Tony Awards weten te bemachtigen. In 2019 was ze genomineerd voor een Emmy, maar de prijs voor Beste Gastactrice in een Dramaserie ging aan haar neus voorbij. Natuurlijk heeft ze ook meerdere Nederlandse awards gewonnen: vijf Gouden Kalveren, zes Rembrandt Awards en tal van andere prijzen staan op haar naam.

Carice begon in 1997 met haar carrière als actrice, maar brak bij het grote publiek door in 2001 door haar hoofdrol in de film Minoes. Dat terwijl Carice allergisch is voor katten en pillen moest slikken tegen de allergische reactie die ze anders zou krijgen. Dat is nog eens toewijding! Ook met haar hoofdrol in Zwartboek in 2006 gooide ze hoge ogen. Verder konden we Carice onder andere zien in de internationale hitserie Game of Thrones en tegenwoordig in de misdaadserie Temple, die op Videoland te zien is.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone)

De moeder van Carice heet Margje Stasse (66). Carice en haar zus Jelka blijken heel wat weg te hebben van hun moeder. In 1981 scheidde Margje van Theodore, maar de zussen bleven zowel hun moeder als hun vader zien. Ondanks de lieve foto’s die Carice regelmatig op haar instagram deelt, blijkt haar jeugd niet altijd makkelijk te zijn geweest. Een paar jaar geleden deed zus Jelka een emotioneel boekje open over de jeugd van de zussen Van Houten. Ze hebben beiden geen goede herinneringen aan hun stiefvader. Over hun stiefvader vertelt Jelka: “Hij kwam bij ons toen ik nog een peuter was en vervolgens is hij veertien jaar in mijn leven geweest. Hij keurde mij af. Vanaf dat ik me kan herinneren. Je doet er niet toe, je bent niet goed, je kunt het niet. Afgekeurd, punt.” Ook kon hij behoorlijk agressief zijn: “Als ik iets fout had gedaan, moest ik onder de koude douche. Hij kon hard schreeuwen of borden naar je hoofd gooien die je dan moest zien te ontwijken.” Knap om te zien hoe deze twee vrouwen, ondanks een pittige jeugd, zo succesvol zijn geworden!

Irene Moors en dochter Rosalie Kroon

Irene Moors is inmiddels een heus begrip geworden in de televisiewereld. Zo kennen we haar natuurlijk allemaal van haar ontzettend lange carriere bij RTL van wel 26 jaar! Ook is ze bij SBS6 aan de slag gegaan en heeft ze veel televisieprijzen gewonnen. Al twintig jaar is Irene Moors gelukkig getrouwd met haar man en grote liefde Barry Kroon. Irene en Barry hebben samen twee kinderen: Rosalie en Tijn. Als we hun looks onder de loep leggen, zien we dat Tijn het meeste weg heeft van zijn moeder en dat Rosalie erg veel weg heeft van haar vader. 

De 23-jarige Rosalie Kroon boekt zelf veel succes in de showbizzwereld. En nee, niet in de televisiewereld zoals haar moeder, maar als model. De prachtige Rosalie werkt in opdracht van EvD Agency, het modellenbureau waar ook Merlijn Kamerling, de zoon van actrice Isa Hoes onder contract staat. En eén ding is zeker: Rosalie is net zo knap als haar moeder! Rosalie woont op dit moment op kamers in Amsterdam en volgens Irene verliep de puberteit van Rosalie ‘smoothly’. Irene vindt het prachtig dat ze haar kroost kan loslaten, maar voor haar is het toch ook erg dubbel. “Nu ze mij niet meer nodig hebben, heb ik opeens wél zeeën van tijd voor ze”, aldus Irene.

Rosalie scoort echter niet alleen goed op werkgebied, ze scoort in de liefde ook heel wat ‘doelpunten’. Ze vormt namelijk een setje met voetballer Jelle Duin. Jelle heeft een tijd gevoetbald bij AZ en op huurbasis bij FC Volendam, op dit moment voetbalt hij bij AGF Kvindefodbold in Denemarken. Dat wordt misschien dus verhuizen voor de knappe dochter van Moors.

Nicolette van Dam en moeder 

Nicolette van Dam is niet meer van de buis weg te denken. Het begon allemaal in 2004, toen ze de rol kreeg van Bionda in Zoop. Daarna ging alles in een snelvaart. Ze speelde mee in meerdere bioscoopfilms en heeft meerdere televisieprogramma’s gepresenteerd.  Ook is Nicolette moeder van twee dochtertjes, Lola-Lily en Kiki-Kate, die ze kreeg toen ze eind twintig was. “Mijn moeder was 23 toen ze mij kreeg. Ik heb altijd gezegd dat ik ook jong moeder wil worden”, vertelde de presentatrice jaren geleden al aan Flair.

Haar eigen moeder, Karin van Dam, is bovendien een grote inspiratiebron voor Nicolette. “M’n mama en ik. Onafscheidelijk. M’n vriendin. M’n alles. Kan zelf de moeder zijn die ik ben doordat ik het beste voorbeeld heb”, schreef de social-media ster over haar lieve moeder op Instagram. En dat wil wel wat zeggen, want in 2020 werd Nicolette zelf verkozen tot Mama of the Year. In een interview met Kek Mama liet Nicolette ook al duidelijk weten hoe sterk de band met haar mama is: “Mijn moeder bel ik dagelijks meerdere malen.” Onafscheidelijk dus, die twee. Twee prachtige dames zijn het, nietwaar? We kijken er dan ook niet vreemd van op dat Karin vroeger modellenwerk heeft gedaan, zoals ze vertelt in gesprek met Kek Mama. Ook Nicolettes oma Lily, met wie ze ook al zo’n hechte band heeft, werkte voor de geboorte van haar kinderen als mannequin. Drie generaties vrouwen die vanbinnen én vanbuiten schitteren!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

René Froger en zoon Maxim Froger

Zanger René Froger is al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizzwereld. Samen met zijn vrouw Natasja heeft hij een gezellig, samengesteld gezin. Het stel heeft samen twee prachtige zonen Maxim en Didier. René heeft uit een vorige relatie nog twee kinderen, Danny en Natascha. Een gezellige boel in huize Froger dus!

De zoon van René en Natasja Froger heet Maxim. Maxim is alweer 27 jaar. Een leuk weetje over de zoon van René en Natasja: Maxim is de winnaar van ‘De Alleskunner VIPS 2021, waar hij in de finale stond tegen Sem van Dijk, zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé. Op Instagram kunnen we ook zien dat Maxim op dit moment erg veel bezig is met het maken van Nederlandstalige muziek. Hij heeft inmiddels zijn eerste single ‘Wie‘ uitgebracht en heeft onlangs zijn allereerste soloshow gehad in Groningen.

Dat Maxim zich dus wel thuis voelt in de showbizzwereld, is zeker niet gek. Zo werd het er vroeger al met de paplepel ingegoten. Hij heeft samen met zijn gezin verschillende spraakmakende televisieseries-series mogen maken zoals ‘Effe geen cent te makken‘, ‘De Frogers: Helemaal Heppie‘, ‘Lieve Frogers‘, en hebben ze een bezoek mogen brengen aan het welbekende programma ‘Groeten uit 19XX‘. Wij snappen dus wel dat Maxim helemaal zijn plek heeft gevonden!

Koningin Camilla en zoon Tom

Koningin Camilla kennen we natuurlijk allemaal. In de vroege jaren ’70 waren Charles en Camilla al dolverliefd op elkaar, dat kon elke royalty-watcher zien. Maar zoals we nu weten, is hun verhaal behoorlijk anders gelopen. Volgens paleis bronnen was het Britse hof namelijk niet over Camilla te spreken als match voor een toekomstig koning. Bovendien wilde Prins Bindingsangst niet trouwen voor zijn dertigste, maar stapte Camilla liever nu dan later in het huwelijksbootje.

Bovendien was daar de knappe officier Andrew Parker-Bowles. Een goede vriend van Charles én ex van Princess Anne (ja, die ja), die al sinds de sixties een knipperlichtrelatie had met Camilla. Hij trouwde in 1973 met Camilla, en in 1977 volgde het huwelijk van Charles en Diana. Even goede vrienden, leek het devies. Verschillende royals woonden de bruiloft tussen Camilla en Andrew bij, en Camilla was op haar beurt samen met haar zoon aanwezig bij het huwelijk van Charles en Diana.

Het huwelijk tussen Andrew en Camilla schijnt overigens ook nog een flinke duw in de rug te hebben gehad van hun ouders. Vaders Derek Parker Bowles en Bruce Shand publiceerden namelijk stiekem een aankondiging van hun verloving in The Times, volgens historicus Sally Bedell Smith. Zo móest Andrew wel een aanzoek doen. Samen met Andrew kreeg Camilla dus twee kinderen. In december 1974 kwam Tom als eerste spruit van de twee aristocraten ter wereld. Zijn zusje Laura volgde in januari 1978. Beide kids blijven nu grotendeels buiten de spotlights, dus bij het grote publiek zijn de twee niet heel bekend.

Allereerst is er dus Tom. Van de twee stiefkinderen van Charles is hij degene die het meest in de spotlight staat. Tom is namelijk heel actief in het culinaire wereldje als schrijver en recensent. Ook maakt hij in deze rol de nodige verschijningen in Britse kookshows. Zo heeft hij jarenlang het programma Market Kitchen gepresenteerd, en komt hij regelmatig opdraven als jurylid in het BBC-programma MasterChef. Nu en dan zien we Tom ook zij aan zij met zijn moeder. Zo verscheen hij in juli 2022 naast zijn moeder en politicus/historicus/allesweter Gyles Brandreth bij een feestelijke lunch ter ere van Camilla’s 75e verjaardag.

Grace Kelly en kleindochter Jazmin Grace Grimaldi

De Amerikaanse actrice Grace Kelly werd op 12 november 1929 geboren. De actrice had een Ierse vader en een Duitse moeder. Haar grote droom was altijd al om actrice te worden, maar haar familie was daar zeker niet blij mee. Toch speelde Grace haar eerste rol toen ze 22 jaar was. Na haar debuut in de filmindustrie verscheen ze in meerdere films, waaronder drie van Alfred Hitchcock. In 1954 ontving ze zelfs nog een Oscar voor beste actrice in de film The Country Girl. Toch stopte Grace Kelly met haar grote passie, acteren. Ze stond namelijk op het punt om te trouwen met prins Reinier III van Monaco. Heel iets anders dan de showbizzwereld, aangezien ze voor haar huwelijk een korte, geheime affaire had met acteur Bing Crosby. Grace trouwde met haar prins op het witte paard in 1956, samen kregen ze drie kinderen: Caroline Louise Marguerite, Albert Alexandre Louis Pierre en Stéphanie Marie Elisabeth.

Op 52-jarige leeftijd overleed de prinses spijtig genoeg aan een beroerte achter het stuur. Door de beroerte kwam ze met haar auto in een ravijn terecht. De volgende dag overleed prinses Grace in het ziekenhuis in Monaco. Toch waren er verschillende geruchten over wie er achter het stuur zat. Zo werd er gezegd dat de 17-jarige dochter, prinses Stéphanie achter het stuur zat, zonder rijbewijs. Zij liep slechts lichte verwondingen op tijdens de crash. Door het fatale ongeluk heeft de prinses haar kleinkinderen nooit mogen ontmoeten. Toch worden de beroemde kleinkinderen voortdurend vergeleken met hun oma, en met name haar zes kleindochters.

Jazmin (1992) lijkt in haar doen en laten precies op haar wereldberoemde oma, naar wie ze ook vernoemd is. Ze droomde van een acteercarrière én om een prinses te zijn, maar helaas voor Jazmin heeft ze als buitenechtelijke dochter van prins Albert geen prominent plekje in het prinsdom gekregen. Ze groeide op in Amerika, waar ze ook haar acteercarrière van de grond wil laten komen. Toch komt de kleindochter af en toe even op bezoek bij haar vader in Monaco. Daarnaast heeft ze als ‘echte royal’ ook een eigen stichting: The Jazmin Fund. Hiermee helpt ze kinderen in Fiji op het gebied van educatie, gezondheid en ontwikkeling. Alleen nog een prins en de cirkel is rond!

Bridget Maasland en broer Bryan Maasland

Bridget Maasland staat al jarenlang in de spotlights. In haar jonge jaren was ze werkzaam als model, waarna ze de overstap maakte naar televisie. Haar eerste klus was in 1995, als vj bij TMF. Vijf jaar later, in 2000, maakte de blondine de overstap naar BNN. Daar presenteerde Bridget programma’s als De Nationale IQ-test en BNN at work. In 2007 stapte ze opnieuw over, dit keer naar RTL – waar ze vandaag de dag nog steeds werkzaam is. In datzelfde jaar werd ze presentatrice bij RTL Boulevard. Tussendoor heeft ze de zender nog even verlaten voor SBS6, maar al in 2016 was ze weer terug en sindsdien schuift ze weer regelmatig aan bij het showbizzprogramma. Verder presenteert Bridget programma’s als Hotter than my Daughter en De Zwakste Schakel.

Bryan Maasland is de broer van Bridget. Hij staat zelf weliswaar niet in de spotlights, toch zijn we erg nieuwsgierig naar hem. Hoewel de twee nu een goede band hebben, is dat zeker niet altijd zo geweest. Ze waren altijd erg close, maar hebben ook een aantal jaren helemaal geen contact gehad. “Mijn broer en zijn vriendin wilden even hun eigen weg volgen. Ik heb hem een keer opgezocht, nadat een vriend uit een vriendengroep van ons was overleden. Ik had hem toen een jaar of zes niet gezien”, vertelde Bridget eerder in Linda’s Zomerweek. “Ik dacht toen: wat nou als ik morgen onder een tram loop of als er iets met mij gebeurt? Dan wil ik toch dat hij weet dat ik er alles aan had gedaan: dat het niet mijn schuld was dat we elkaar niet meer zagen.” Inmiddels zijn we jaren verder en is de band tussen broer en zus weer helemaal hersteld. Ze zijn weer regelmatig samen, waardoor we ook af en toe getrakteerd worden op een foto van de twee.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Badr Hari en vrouw Daphne Romani met kinderen

De professionele kickbokser Badr Hari is bij iedereen wel bekend. In de ring kent hij geen angst en inmiddels heeft hij al vele titels op zijn naam staan. Zo is hij voormalig K-1 Heavyweight World Champion (2007 – 2008), It’s Showtime Heavyweight World Champion (2009 – 2010), K- 1 World Grand Prix 2008 en 2009 Finalist en GFC Heavyweight Tournament Champion (2014). Zijn passie voor kickboksen begon al op 7-jarige leeftijd, toen zijn vader hem naar de sportschool bracht om zichzelf te kunnen verdedigen op straat. Vanaf dat moment ging het hard en won hij gevecht na gevecht. De rest is inmiddels wel bekend want iedereen kent de kickbokser Badr Hari wel. Maar weet je ook wie zijn vrouw en kinderen zijn?

Het was groot nieuws in showbizzland toen Badr Hari kort iets had met Estelle Cruijf, maar inmiddels is de kickbokser al jaren gelukkig getrouwd met Daphne Romani, de moeder van zijn vijf kinderen. De oudste dochter van Daphne en Badr, Amber-May, werd in 2012 geboren. In 2016 verwelkomde het stel dochter Houda en drie jaar later kwam dochter Aïcha ter wereld. In 2021 beviel Daphne van een tweeling: dochter Nora en zoon Ayden. “Zo gezegend met mijn mini crew“, schrijft de schoonheid over haar kroost. 

Badr en Daphne hadden jarenlang een knipperlichtrelatie, maar zes jaar geleden gaven de twee elkaar uiteindelijk het jawoord, in het geheim. Tot haar zeventiende werkte Daphne als model en woonde ze in fashionable steden als Milaan, Parijs en Athene. Momenteel is de blondine erg actief op Instagram, waar ze als foodie prachtige plaatjes van haar gerechten deelt met haar meer dan honderdduizend volgers.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daphne Hari (@_daphnehari)


Het grote, prachtige gezin van de Hari’s heeft wel een nadeel: al zo’n tien jaar lang mag Daphne luiers verschonen. De kickbokser begint er namelijk niet aan, vertelde de foodblogger eerder aan Beau Monde. “Luiers verschonen, doet Badr niet. Hij heeft er nog nooit eentje verschoond. Nou, misschien noodgedwongen een keer. Hij zegt altijd: ‘Ik kan dat niet, dan ga ik overgeven.’”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daphne Hari (@_daphnehari)

Afbeeldingen: Kiwify, Brunopress, Instagram/ Elegance Boutique, Instagram/ Mariahcarey, Imago, Abaco Press, Heukers Media, Youtube video stills, Action Press, PA Images, Photoshot, Goffphotos,  EM-Press, Brunopress/ Patrick van Emst, Eroteme, Album RN, Pacific Coast News, Startraks Photo, Wenn, Look Press Agency, Abaca Press, PhotoShot, Arjo Frank, Harold Versteeg

Laatste nieuws